Offerte aanvragen ( product(en))

Ceramaxx: discover our designs

Ceramaxx: discover our designs

Blog

09/04/2021 11:19 | tags: blog

Terrastegels vormen de basis van de hele tuin of oprit. Ze zijn bepalend voor de sfeer en de hele uitstraling van uw tuin en woning. Op zoek naar een tegel met een echt woweffect? Kijk dan eens naar onze collectie Ceramaxx-tegels. Een ongeëvenaard harde keramische tegel met een natuurgetrouwe look.

Naast de duurzaamheid en het gebruiksgemak waarin onze Ceramaxx-tegels uitblinken zijn de designs zeer bijzonder. In samenwerking met gerenommeerde designstudio’s is een hoogwaardige collectie samengesteld. Hierbij is rekening gehouden met wat leeft in de markt. Daarbij gaat onze voorkeur uit naar designs geïnspireerd op natuursteen. Door de tegenwoordig gebruikte technieken is de stijl van de tegels haast niet te onderscheiden van die van de originele producten. In de collectie van Ceramaxx komen alle stijlgroepen aan bod. Of u nu van landelijk, modern of minimalistisch houdt: Ceramaxx heeft het allemaal!

Modern & Strak

De Ceramaxx Ardeche Carbon past perfect bij de moderne woningen van tegenwoordig. De subtiele beadering van deze tegel zorgt voor karakter en een luxueus effect. Wilt u in de tuin gaan voor een modern en strak effect? Dan is de Ceramaxx Ardeche Carbon dé tegel voor u! 
De Ceramaxx Ardeche-tegels zijn ook verkrijgbaar in de kleuren coffee en grey.

Warm & Karakteristiek

Gaat u voor een warme sfeer in de tuin? Kijk dan eens naar onze Ceramaxx Amazonia Walnut-tegel. Een houten vloer met de voordelen van keramiek. Onze Amazonia is niet van echt te onderscheiden en biedt de tijdloze charme van een echte houten vloer. Omring u met een natuurlijke uitstraling en geniet van deze tijdloze en makkelijk te combineren tegel.
De Ceramaxx Amazonia-tegels zijn ook verkrijgbaar in de kleuren natural en ash.

Stoer & Industrieel

De industriële look heeft ook zijn weg naar buiten gevonden. Met de Ceramaxx Metalica Platinum geeft u uw tuin meteen een stoere en eigentijdse uitstraling. Door de kleine glimmers en robuuste kleuren zijn deze metallic look-tegels echte eyecatchers.
De Ceramaxx Metalica-tegels zijn ook verkrijgbaar in de kleuren carbon, corten, corten brown en copper oxido.

Met de tegels van Ceramaxx haalt u een tijdloze tegel in huis. Een product dat in veel opzichten zo veel zekerheid biedt dat u echt zonder zorgen héél lang kunt genieten van uw terras of oprit. Lees hier meer over de voordelen van Ceramaxx of bekijk de hele collectie.

Ceramaxx: discover our designs

Meer berichten

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.