Offerte aanvragen ( product(en))

Werken bij Michel Oprey & Beisterveld

Wil jij carrière maken bij een toonaangevend, internationaal bedrijf, welke zich heeft gespecialiseerd in natuursteen en keramiek? Ben je op zoek naar zekerheid bij een bedrijf waar je in een informele setting kunt werken, in een dynamische en groeiende markt? Ga dan bij ons aan de slag!

 

Medewerker Showroom Echt

m/v - zaterdagen en vakanties
Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan naast je studie? Heb jij een passie voor tuin & interieur en lijkt het jou leuk om deze passie op onze klanten over te brengen? Dan hebben wij jou nodig!

Ter versterking van ons showroomteam zijn wij op zoek naar een showroom medewerker voor onze vestiging in Echt. In onze showrooms adviseren en inspireren wij klanten zodat zij datgene vinden wat volledig aansluit op hun wensen. Als showroom medewerker geef jij dit advies. Je weet snel de wensen van onze klant te achterhalen en met jouw kennis en creativiteit ga jij samen met ze opzoek naar bijvoorbeeld de perfecte tegel. Een tevreden klant is waar jij voor gaat!


 

Informatie

Telefoon: 0475 417 000

Email: vacatures@mo-b.nl

 

Hoofd Showrooms

m/v - 1,0 fte
In onze showrooms inspireren en adviseren wij klanten zodat zij datgene vinden wat volledig aansluit op hun wensen. Als manager showrooms ben jij van A tot Z verantwoordelijk voor onze drie showrooms in Vianen, Amsterdam en Echt.

Je stuurt het showroompersoneel aan en bent verantwoordelijk voor alle processen rondom de werkzaamheden in de showrooms. Als echte people manager weet jij hoe je een team moet leiden, coachen en motiveren. Samen met de showroomteams weet jij de optimale klantervaring te creëren en zorg je ervoor dat commerciële doelstellingen behaald worden! De showrooms moeten ‘leven’ en als een ‘experience’ ervaren worden!


Contactpersoon

Telefoon: 0475 417 000

Email: vacatures@mo-b.nl

 
 

Medewerker Showroom Vianen

Onze showroom in Vianen is de grootste op het gebied van Natuursteen en Keramiek in Europa. In deze showroom inspireren en adviseren wij klanten zodat zij de tegel vinden die volledig aansluit op hun wensen. Als showroom medewerker geef jij dit advies.

Je hebt een passie voor tuin & interieur en weet deze passie op een enthousiaste manier over te brengen. Je weet snel de wensen van onze klant te achterhalen en met jouw kennis en creativiteit ga jij samen met ze opzoek naar de perfecte tegel. Een tevreden klant is waar jij voor gaat!


 

Informatie

Telefoon: 0475 417 000

Email: vacatures@mo-b.nl

 

Allround Logistiek Medewerker

Heftruckchauffeurs die niet bang worden van smerige handen: die zoeken we. Bij ons krijg je de kans om lekker veel uren te maken, waarmee je zorgt voor een grotere beloning voor jezelf. Klaar om te knallen? Pak aan dat werk!

Zes mooie Linde heftrucks staan te wachten op hun nieuwe chauffeur. En daar kan jij er een van zijn. Onze ideale kandidaten hebben reeds ervaring met de heftruck en zijn ook niet bang om de handen uit de mouwen te steken.


Informatie:

Jacques Wilbers, Hoofd Productie

Telefoon: 0475 471 046

Email: jacques.wilbers@mo-b.nl

 
 

Stage Vacatures

Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek? Bij Michel Oprey & Beisterveld vind je voldoende stage vacatures in jouw beroepsgroep. Bijvoorbeeld in de productie, communicatie of als verkoopmedewerker.

Door mee te lopen op de werkvloer doe je waardevolle praktijkervaring op en leer je in korte tijd de kneepjes van het vak. Misschien kun je na de stageperiode wel definitief aan de slag bij het bedrijf!


 

Informatie

Telefoon: 0475 417 000

Email: info@mo-b.nl

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.