Offerte aanvragen ( product(en))

Werken bij Michel Oprey & Beisterveld

Wil jij carrière maken bij een toonaangevend, internationaal bedrijf, welke zich heeft gespecialiseerd in natuursteen en keramiek? Ben je op zoek naar zekerheid bij een bedrijf waar je in een informele setting kunt werken, in een dynamische en groeiende markt? Ga dan bij ons aan de slag!
 

Productiemedewerker

Ben jij op zoek naar een veelzijdige baan als productiemedewerker? WIl jij zekerheid en carrière maken bij een toonaangevend, internationaal bedrijf? Ga dan bij ons aan de slag!

Als productiemedewerker op de afdeling Zakgoed vervul je een belangrijke functie binnen ons bedrijf. Je bent samen met je collega verantwoordelijk voor het verpakken van onze grind en split in zakken van 20 kg. Lekker hard werken in een hecht en klein team, waar natuurlijk ook ruimte is voor de Limburgse gezelligheid.


Meer informatie >

Contactpersoon

Jacques Wilbers, Hoofd Productie

Telefoon: 0475 471 046

Email: jacques.wilbers@mo-b.nl

 
 

Verkoopadviseur Amsterdam

In onze Neolith® Urban Boutique (NUB), de nieuwe door Neolith® ontwikkelde conceptstore, inspireren en adviseren wij particulieren en architecten zodat zij datgene vinden wat volledig aansluit op hun wensen. Als showroom medewerker geef jij dit advies. Je hebt een passie voor interieur en weet deze passie op een enthousiaste manier over te brengen. Je weet snel de wensen van onze klant te achterhalen en met jouw kennis en creativiteit ga jij samen met ze opzoek naar de perfecte oplossing.


Meer informatie >


 

Informatie

Telefoon: 0475 417 000

Email: vacatures@mo-b.nl

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.