Offerte aanvragen ( product(en))

Werken bij Michel Oprey & Beisterveld

Wil jij carrière maken bij een toonaangevend, internationaal bedrijf, welke zich heeft gespecialiseerd in natuursteen en keramiek? Ben je op zoek naar zekerheid bij een bedrijf waar je in een informele setting kunt werken, in een dynamische en groeiende markt? Ga dan bij ons aan de slag!

 

Marketing Manager

Als Marketing Manager ben jij de kartrekker die onze marketingactiviteiten naar het volgende niveau tilt. Je stuurt hierbij twee collega’s aan op de afdeling. Je bewaakt de voortgang van de door jullie opgestelde marketingkalender en zorgt voor structuur en overzicht. Zelf werk je volop mee en ben je verantwoordelijk voor een aantal specifieke projecten. Je denkt mee over de marketingstrategie, zorgt voor verbinding met verkoop en begrippen als customer journey, positionering, identiteit, branding en proposities weet jij te vorm te geven en te vertalen naar concrete uitwerking en acties. Je positioneert marketing ook intern en loopt er niet voor weg om ook zelf met je voeten in de modder te staan.


Meer informatie

 

Informatie

Contactpersoon: Ron Boer

Telefoon: 06-46641300

Email: Ron.boer@mo-b.nl

 

Showroom medewerker Vianen

Vind jij het leuk om klanten te verwelkomen en een unieke beleving te bieden op weg naar hun aankoop? Heb je affiniteit met interieur en/of exterieur, beschik je over goede communicatieve vaardigheden en staat de klant voor jou áltijd centraal? Word dan onze nieuwe showroom medewerker voor onze vestiging van Michel Oprey & Beisterveld in Vianen!

Meer informatie

Informatie

Contactpersoon:

Marieke Dujardin

Telefoon: +31 (0)6-34381528

 
 

Commercieel medewerker binnendienst export

Stel jij de klant steeds centraal? Ben jij communicatief vaardig, doe je alles om de klant optimale service te verlenen en word jij enthousiast van mooie orders binnenhalen en tevreden klanten? Dan is de functie van customer service agent (Medewerker commercieel binnendienst) bij Michel Oprey & Beisterveld jou op het lijf geschreven! Als customer service agent (Medewerker commercieel binnendienst ) vervul je een belangrijke functie binnen ons bedrijf. Jij draagt, samen met je collega’s, zorg voor een optimaal en een goedlopend verkoopproces en vervult een ondersteunende rol tussen de klanten, accountmanagers en de interne organisatie.


Meer informatie

 

Informatie

Contactpersoon:

Jarde Jeurissen

Telefoon: +31 (0)6-18103727

 

Orderverzamelaar

Ben jij op zoek naar een veelzijdige baan als orderverzamelaar? Wil jij zekerheid en carrière maken bij een toonaangevend, internationaal bedrijf? Ga dan bij ons aan de slag.

Als orderverzamelaar op de afdeling outdoor vervul je een belangrijke functie binnen ons bedrijf. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het verzamelen en verpakken van tegels, samen zorgen jullie ervoor dat onze producten op het juiste moment op de juiste plek zijn. Je komt te werken in een hecht en klein team, waar natuurlijk ook ruimte is voor de Limburgse gezelligheid.

Meer informatie

Informatie

Contactpersoon: Ralph Lankohr

Telefoon: +31 (0)475 417000

Email: vacatures@mo-b.nl

 
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.