Offerte aanvragen ( product(en))

Werken bij Michel Oprey & Beisterveld

Wil jij carrière maken bij een toonaangevend, internationaal bedrijf, welke zich heeft gespecialiseerd in natuursteen en keramiek? Ben je op zoek naar zekerheid bij een bedrijf waar je in een informele setting kunt werken, in een dynamische en groeiende markt? Ga dan bij ons aan de slag!

 

Allround Logistiek Medewerker

Heftruckchauffeurs die niet bang worden van smerige handen: die zoeken we. Bij ons krijg je de kans om lekker veel uren te maken, waarmee je zorgt voor een grotere beloning voor jezelf. Klaar om te knallen? Pak aan dat werk!

Zes mooie Linde heftrucks staan te wachten op hun nieuwe chauffeur. En daar kan jij er een van zijn. Onze ideale kandidaten hebben reeds ervaring met de heftruck en zijn ook niet bang om de handen uit de mouwen te steken.


Contactpersoon

Jacques Wilbers, Hoofd Productie

Telefoon: 0475 471 046

Email: jacques.wilbers@mo-b.nl

 
 

Stage Vacatures

Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek? Bij Michel Oprey & Beisterveld vind je voldoende stage vacatures in jouw beroepsgroep. Bijvoorbeeld in de productie, communicatie of als verkoopmedewerker.

Door mee te lopen op de werkvloer doe je waardevolle praktijkervaring op en leer je in korte tijd de kneepjes van het vak. Misschien kun je na de stageperiode wel definitief aan de slag bij het bedrijf!


 

Informatie

Telefoon: 0475 417 000

Email: info@mo-b.nl

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.