Offerte aanvragen ( product(en))

Werken bij Oprey

Wil jij carrière maken bij een toonaangevend, internationaal bedrijf, welke zich heeft gespecialiseerd in natuursteen en keramiek? Ben je op zoek naar zekerheid bij een bedrijf waar je in een informele setting kunt werken, in een dynamische en groeiende markt? Ga dan bij ons aan de slag!

 

Campagne marketeer

Stroomt er echt marketingbloed door jouw aderen? Krijg jij energie van de meest doelgerichte marketingcampagnes? Ter uitbreiding van ons team zijn wij opzoek naar een ervaren campagne marketeer die ervoor zorgt dat de juiste producten, uit ons ruime assortiment, bij de juiste klanten onder de aandacht komen.

Meer informatie

Informatie

Contactpersoon: Tim Huijts

Telefoon: +31 (0)6 43 41 25 42

Email: Tim.huijts@oprey.com

 
 

Commercieel Medewerker Binnendienst (32 - 40 uur)

Als Commercieel medewerker binnendienst ben jij het aanspreekpunt van onze klanten. Hierdoor ben jij ook het uithangbord voor onze organisatie. Klantencontacten geven je energie en hier wil je ook steeds dat stapje extra voor doen. Het verwerken van orders combineer je met klantgerichte oplossingen zowel telefonisch als per email. Je bent commercieel ingesteld waarbij je proactief klanten benaderd. Je werkt graag in een team van enthousiaste collega’s. De teamleider verkoop binnendienst is je leidinggevende die zorgt dat jij gecoacht en begeleid wordt om je werk met succes en plezier te kunnen doen.

Meer informatie

Informatie

Contactpersoon: Rebecca Lindner

Telefoon: 0475 417 007

Email: Rebecca.lindner@oprey.com

 
 

Teamlid afdeling Finance (28 - 32 uur)

Als teamlid van de afdeling debiteurenbeheer vervul je samen met je collega’s een belangrijke rol binnen ons bedrijf in Echt. Jij bent verantwoordelijk voor de administratieve werkzaamheden rondom het debiteurenproces. Dankzij contacten met klanten zorg jij ervoor dat facturen op tijd de deur uit gaan en betalingen tijdig binnen komen. Je komt terecht in een hecht team met betrokken collega’s waarmee je samen de verantwoordelijkheid draagt voor jouw afdeling.

Meer informatie

Informatie

Contactpersoon: Martijn Slot

Telefoon: 0475 417 000

Email: Martijn.slot@oprey.com

 
 

Allround Teamlid Logistiek

Als onderdeel van het logistieke team ben jij verantwoordelijk voor het zorgdragen voor een correcte en adequate (administratieve) afhandeling van alle inkomende en uitgaande goederen waarbij de nadruk ligt op het voorkomen van stagnaties en handhaving van de kwaliteit. Daarnaast kun je en vind je het leuk om als (transport) planner te worden ingezet. Je bouwt met jouw expertise mee aan de verdere ontwikkeling die we als bedrijf doormaken. Je rapporteert aan onze Supply Chain lead.

Meer informatie

Informatie

Contactpersoon: Ali Blyden

Telefoon: (+31) 6 5179 0703

Email: ali.blyden@oprey.com

 
 

Accountmanager België

Zit Sales in je DNA, ben jij communicatief vaardig, doe je alles om de klant optimale service te verlenen en word jij enthousiast van mooie orders binnenhalen en tevreden klanten? Dan is de functie van accountmanager export bij Michel Oprey je op het lijf geschreven! Als accountmanager ben jij het uithangbord van onze organisatie.

Meer informatie

Informatie

Contactpersoon: Jarde Jeurissen

Telefoon: (+31) 6 1810 3727

Email: jarde.jeurissen@oprey.com

 
 

Projectadviseur Neolith Midden/Noord Nederland

Als promotor van Neolith ben jij samen met de buitendienst het visitekaartje en speerpunt van de organisatie. Tijdens de uitvoering van deze functie zal het contact met architecten, interieurbedrijven, keuken- en tegelzaken centraal staan. Het belangrijkste doel van de functie is om kansen/projecten te vinden en deze in samenwerking met de binnen- en buitendienst van Michel Oprey optimaal te benutten.

Meer informatie

Informatie

Contactpersoon: Roy van Lankveld

Telefoon: +31 (0)6-38028898

Email: roy.vanlankveld@oprey.com

 
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.