Offerte aanvragen ( product(en))

Werken bij Michel Oprey & Beisterveld

Wil jij carrière maken bij een toonaangevend, internationaal bedrijf, welke zich heeft gespecialiseerd in natuursteen en keramiek? Ben je op zoek naar zekerheid bij een bedrijf waar je in een informele setting kunt werken, in een dynamische en groeiende markt? Ga dan bij ons aan de slag!

 

Sales Manager Outdoor

Als Sales Manager Outdoor bij Michel Oprey & Beisterveld krijg je de kans jouw ervaring in te zetten om zowel de organisatie, klanten als jouw teamleden te laten groeien. In deze rol word je verantwoordelijk voor het neerzetten van een salesorganisatie 2.0; je wordt medeverantwoordelijk voor de commerciële strategie en jij zorgt voor de implementatie hiervan.

Meer informatie

Informatie

Contactpersoon:

Marjolein Bronsvoort

Telefoon: +31 (0)6-11320118

 
 

Commercieel medewerker binnendienst

Ben jij op zoek naar een veelzijdige baan als commercieel medewerker binnendienst? Wil jij zekerheid en carrière maken bij een toonaangevend, internationaal bedrijf? Ga dan bij ons aan de slag.

Als Commercieel medewerker binnendienst ben jij het aanspreekpunt van onze klanten. Hierdoor ben jij ook het uithangbord voor onze organisatie. Klantencontacten geven je energie en hier wil je ook steeds dat stapje extra voor doen.


Meer informatie

 

Informatie

Contactpersoon: Jarde Jeurissen

Telefoon: 06-18103727

Email: vacatures@mo-b.nl

 

Orderverzamelaar

Ben jij op zoek naar een veelzijdige baan als orderverzamelaar? Wil jij zekerheid en carrière maken bij een toonaangevend, internationaal bedrijf? Ga dan bij ons aan de slag.

Als orderverzamelaar op de afdeling outdoor vervul je een belangrijke functie binnen ons bedrijf. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het verzamelen en verpakken van tegels, samen zorgen jullie ervoor dat onze producten op het juiste moment op de juiste plek zijn. Je komt te werken in een hecht en klein team, waar natuurlijk ook ruimte is voor de Limburgse gezelligheid.

Meer informatie

Informatie

Contactpersoon: Ralph Lankohr

Telefoon: +31 (0)475 417000

Email: vacatures@mo-b.nl

 
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.