Offerte aanvragen ( product(en))

Werken bij Michel Oprey & Beisterveld

Wil jij carrière maken bij een toonaangevend, internationaal bedrijf, welke zich heeft gespecialiseerd in natuursteen en keramiek? Ben je op zoek naar zekerheid bij een bedrijf waar je in een informele setting kunt werken, in een dynamische en groeiende markt? Ga dan bij ons aan de slag!

 

Orderverzamelaar

Als orderverzamelaar op de afdeling Indoor vervul je een belangrijke functie binnen ons bedrijf. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het verzamelen en verpakken van tegels, samen zorgen jullie ervoor dat onze producten op het juiste moment op de juiste plek zijn.


Meer informatie


 

Contactpersoon

Jacques Wilbers

Telefoon: +31 (0)6 34 38 15 28

Email: vacatures@mo-b.nl

 

Allround Logistiek Medewerker

Heftruckchauffeurs die niet bang worden van smerige handen: die zoeken we. Bij ons krijg je de kans om lekker veel uren te maken, waarmee je zorgt voor een grotere beloning voor jezelf. Klaar om te knallen? Pak aan dat werk!

Zes mooie Linde heftrucks staan te wachten op hun nieuwe chauffeur. En daar kan jij er een van zijn. Onze ideale kandidaten hebben reeds ervaring met de heftruck en zijn ook niet bang om de handen uit de mouwen te steken.


Meer informatie


Contactpersoon

Jacques Wilbers

Telefoon: +31 (0)6 34 38 15 28

Email: vacatures@mo-b.nl

 
 

Commercieel medewerker binnendienst

Als medewerker bij de binnendienst ben je een echte spin in het web. Jij draagt zorg voor een optimaal en een goedlopend verkoopproces en vervult een belangrijke ondersteunende rol tussen de buitendienstmedewerkers, klanten en de interne organisatie. Je bent organisatorisch sterk en krijgt energie van een dynamische werkomgeving. Je geeft advies waar nodig en helpt de klant verder in elke situatie, een tevreden klant is waar jij voor gaat. Samen met je collega’s van de binnen- en buitendienst ben jij verantwoordelijk voor ons commerciële succes!


Meer informatie


 

Informatie

Telefoon: 0475 417 000

Email: vacatures@mo-b.nl

 

Showroom Medewerker Echt

Voor onze showroom in Echt zijn wij op zoek naar een zaterdag hulp. Als medewerker in de showroom adviseer en inspireer je klanten zodat zij precies datgene vinden wat volledig aansluit op hun wensen. Je hebt een passie voor tuin & interieur en het lijkt je leuk om te leren van onze ervaren adviseurs. Je weet snel de wensen van onze klant te achterhalen en met jouw kennis en creativiteit ga jij samen met ze opzoek naar bijvoorbeeld de perfecte tegel. Een tevreden klant is waar jij voor gaat!


Lijkt het jou leuk om ons showroom team te versterken? Reageer dan snel!


Contactpersoon

Cassandra van der Heijden

Telefoon: +31 (0)6 - 18 10 37 27

Email: vacatures@mo-b.nl

 
 

Showroom Medewerker Vianen

Voor onze showroom in Vianen zijn wij op zoek naar een zaterdag hulp. Als medewerker in de showroom adviseer en inspireer je klanten zodat zij precies datgene vinden wat volledig aansluit op hun wensen. Je hebt een passie voor tuin & interieur en het lijkt je leuk om te leren van onze ervaren adviseurs. Je weet snel de wensen van onze klant te achterhalen en met jouw kennis en creativiteit ga jij samen met ze opzoek naar bijvoorbeeld de perfecte tegel. Een tevreden klant is waar jij voor gaat!


Lijkt het jou leuk om ons showroom team te versterken? Reageer dan snel!


 

Contactpersoon

Cassandra van der Heijden

Telefoon: +31 (0)6 -18 10 37 27

Email: vacatures@mo-b.nl

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.