Offerte aanvragen ( product(en))

Werken bij Michel Oprey & Beisterveld

Wil jij carrière maken bij een toonaangevend, internationaal bedrijf, welke zich heeft gespecialiseerd in natuursteen en keramiek? Ben je op zoek naar zekerheid bij een bedrijf waar je in een informele setting kunt werken, in een dynamische en groeiende markt? Ga dan bij ons aan de slag!

 

Orderverzamelaar

Ben jij op zoek naar een veelzijdige baan als orderverzamelaar? Wil jij zekerheid en carrière maken bij een toonaangevend, internationaal bedrijf? Ga dan bij ons aan de slag.

Als orderverzamelaar op de afdeling outdoor vervul je een belangrijke functie binnen ons bedrijf. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het verzamelen en verpakken van tegels, samen zorgen jullie ervoor dat onze producten op het juiste moment op de juiste plek zijn. Je komt te werken in een hecht en klein team, waar natuurlijk ook ruimte is voor de Limburgse gezelligheid.


Meer informatie

 

Informatie

Contactpersoon: Jacques Wilbers

Telefoon: +31 (0)6 34 38 15 28

Email: vacatures@mo-b.nl

 

Commercieel medewerker binnendienst

Als medewerker bij de binnendienst ben je een echte spin in het web. Jij draagt zorg voor een optimaal en een goedlopend verkoopproces en vervult een belangrijke ondersteunende rol tussen de buitendienstmedewerkers, klanten en de interne organisatie. Je bent organisatorisch sterk en krijgt energie van een dynamische werkomgeving. Je geeft advies waar nodig en helpt de klant verder in elke situatie, een tevreden klant is waar jij voor gaat. Samen met je collega’s van de binnen- en buitendienst ben jij verantwoordelijk voor ons commerciële succes!


Meer informatie

Informatie

Telefoon: 0475 417 000

Email: vacatures@mo-b.nl

 
 

Showroom Medewerker Echt en Vianen

Voor onze showrooms in Echt en Vianen zijn wij op zoek naar hulp voor op de zaterdag. Als medewerker in de showroom adviseer en inspireer je klanten zodat zij precies datgene vinden wat volledig aansluit op hun wensen. Je hebt een passie voor tuin & interieur en het lijkt je leuk om te leren van onze ervaren adviseurs. Je weet snel de wensen van onze klant te achterhalen en met jouw kennis en creativiteit ga jij samen met ze opzoek naar bijvoorbeeld de perfecte tegel. Een tevreden klant is waar jij voor gaat!


Lijkt het jou leuk om ons showroom team te versterken? Reageer dan snel!


 

Informatie

Telefoon: 0475 417 000

Email: vacatures@mo-b.nl

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.