Offerte aanvragen ( product(en))

Werken bij Michel Oprey & Beisterveld

Wil jij carrière maken bij een toonaangevend, internationaal bedrijf, welke zich heeft gespecialiseerd in natuursteen en keramiek? Ben je op zoek naar zekerheid bij een bedrijf waar je in een informele setting kunt werken, in een dynamische en groeiende markt? Ga dan bij ons aan de slag!

 

Accountmanager Outdoor

Ter versterking van ons salesteam zijn wij op zoek naar nieuwe accountmanagers. Als accountmanager outdoor ben je verantwoordelijk voor de verkoop van onze natuursteen en keramische producten bij een bestaand klantenbestand en werk je doelgericht verder aan het uitbreiden van onze klantengroep. Je bent dagelijks op pad en fungeert als eerste aanspreekpunt voor onze (potentiële) klanten.


Zuid-Oost Nederland


Noord-West Nederland


West-België

Informatie

Contactpersoon: Marcel Verdickt

Telefoon: +31 (0)6 1137 3760

Email: vacatures@mo-b.nl

 
 

Projectadviseur

Word jij enthousiast van mooi ontworpen hotels, villa’s, kantoren en restaurants? Draag je graag jouw steentje bij door de architect te adviseren op het gebied van zowel technisch als esthetisch vlak, sta jij graag in contact met de klant en draai jij graag met designbeurzen en andere events mee? Dan is deze functie echt iets voor jou!


Projectadviseur Coem / Fioranese


Projectadviseur Neolith

 

Informatie

Contactpersoon Coem:

Estee Lasschuijt (06 1443 0596)

Contactpersoon Neolith:

Roy van Lankveld (06 3802 8898)

Email: vacatures@mo-b.nl

 

Marketing

Tuin & interieur zijn onze grootste passie. En om die boodschap over te brengen naar onze doelgroep hebben we jou nodig! Ter versterking van ons marketing-team zijn we op zoek naar een online marketeer en een content & communicatie marketeer.

Bekijk hieronder de twee openstaande vacatures!


Online Marketeer


Content & Communicatie Marketeer


Informatie

Contactpersoon: Rolf Keulen

Telefoon: +31 (0)6 4584 6117

Email: vacatures@mo-b.nl

 
 

Orderverzamelaar

Ben jij op zoek naar een veelzijdige baan als orderverzamelaar? Wil jij zekerheid en carrière maken bij een toonaangevend, internationaal bedrijf? Ga dan bij ons aan de slag.

Als orderverzamelaar op de afdeling outdoor vervul je een belangrijke functie binnen ons bedrijf. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het verzamelen en verpakken van tegels, samen zorgen jullie ervoor dat onze producten op het juiste moment op de juiste plek zijn. Je komt te werken in een hecht en klein team, waar natuurlijk ook ruimte is voor de Limburgse gezelligheid.


Meer informatie

 

Informatie

Contactpersoon: Jacques Wilbers

Telefoon: +31 (0)6 3438 1528

Email: vacatures@mo-b.nl

 

Showroom Medewerker Echt

Voor onze showroom in Echt zijn wij op zoek naar hulp (met name voor op de zaterdag). Als medewerker in de showroom adviseer en inspireer je klanten zodat zij precies datgene vinden wat volledig aansluit op hun wensen. Je hebt een passie voor tuin & interieur en het lijkt je leuk om te leren van onze ervaren adviseurs. Je weet snel de wensen van onze klant te achterhalen en met jouw kennis en creativiteit ga jij samen met ze opzoek naar bijvoorbeeld de perfecte tegel. Een tevreden klant is waar jij voor gaat!


Ben jij op zoek naar een (bij)baan en lijkt het jou leuk om ons showroom team te versterken? Reageer dan snel!


Informatie

Contactpersoon: Rolf Keulen

Telefoon: +31 (0)6 4584 6117

Email: vacatures@mo-b.nl

 
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.