Offerte aanvragen ( product(en))

The Architects Collection

Naast een met zorg samengestelde tegelcollectie voor de groothandel, vertegenwoordigt Oprey nog de merken Coem en Neolith, op exclusieve basis, voor de Nederlandse markt.

Deze bijzondere samenwerking houdt in, dat wij de gehele collectie van deze fabrikanten onder de aandacht brengen bij architecten, projectontwikkelaars en grote opdrachtgevers. Daarvoor heeft ieder merk een eigen projectadviseur die alles weet van het betreffende merk en direct in contact staat met de fabriek. Dat betekent dat de promotor een gesprekspartner is, die u snel en accuraat van alle nodige informatie kan voorzien, zonder eventuele ruis die kan ontstaan als er te veel partijen bij het traject betrokken zijn.

 

Coem / Fioranese

De tegels van Coem behoren met grote regelmaat tot de fundamentele bouwstenen in residentiële en commerciële projecten van internationale omvang. Geïnspireerd door de schoonheid van de natuur, gebruikmakend van innovatieve technologieën en de hoge kwaliteitseisen van de tegels onderscheidt Coem zich van andere producenten. Door de grote veelzijdigheid in design, afmeting en structuur zijn de producten perfect te integreren in ieder ontwerp van de architect.

Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze sales agent.

Projectadviseur:

Stefan de Vries

T: 06 - 144 305 96

E: stefan.devries@oprey.com

 

www.coem.it

 

Neolith

Oprey is exclusief distributeur van Neolith in de Benelux. Bij ons kunt u de mooiste selectie keramiek in alle verschijningsvormen en toepassingen van Neolith vinden. Onze vertegenwoordigers houden onze klanten voortdurend op de hoogte omtrent de nieuwste ontwikkelingen.

Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze sales agent.

Projectadviseur:

Ruben de Caes

T: 06 - 122 575 56

E: ruben.decaes@oprey.com

 

www.neolith.comProjectadviseur:

Babette Schenk

T: 06 - 480 684 12

E: babette.schenk@oprey.com

 

www.neolith.com

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.