Offerte aanvragen ( product(en))

Transport naar particulieren

Michel Oprey & Beisterveld is in staat alle producten in de Benelux met losmogelijkheid te bezorgen. Dit doen wij in dienst van onze dealers. De onderstaande pagina geeft alle voorwaarden en mogelijkheden weer van onze transportservice naar particulieren. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft die niet beantwoord worden.


Moment van Levering

Wij kunnen geen garantie geven van aankomst op het afgesproken tijdstip in verband met het altijd aanwezige risico van overmacht. Wij adviseren u thuis te zijn om de levering in ontvangst te nemen. De chauffeur vraagt u dan voor ontvangst te tekenen en het is raadzaam de bestelling direct te controleren.


Losplaats

De klant is te allen tijde verantwoordelijk voor een losplaats die voldoende ruimte biedt. Wanneer er onvoldoende ruimte is, is dit ter beoordeling van de chauffeur en worden de transportkosten die extra gemaakt moeten worden volledig aan de klant doorberekend.

Let op: de gebruikte vrachtwagens (stenentrailers) zijn meestal 16,5 meter lang. De stenentrailers hebben een bereik van 5 meter. Dat betekent dat pallets tot 5 meter vanaf de straat geplaatst kunnen worden. Er is geen aparte kraan of pompwagen aanwezig om de pallets verder van de weg te plaatsen. Het is raadzaam om daar rekening mee te houden bij uw project.

Wij leveren enkel op plaatsen die bereikbaar zijn voor onze stenentrailer. Als de losplaats niet bereikbaar is met een grote stenentrailer (bijvoorbeeld door een te smalle doorgang of brug), dan bent u er zelf verantwoordelijk voor om dit voorafgaand aan de levering kenbaar te maken. Als Michel Oprey & Beisterveld een alternatief vervoersmiddel moet inzetten om op uw gewenste locatie te kunnen leveren, dan kan daar een toeslag voor berekend worden. Neem daarom bij twijfel over de bereikbaarheid van uw locatie eerst contact met ons op.


Advies

Wij adviseren met klem om uw order enkele dagen voor aanvang van uw project door ons te laten leveren. Zo voorkomt u dat als er onverhoopt een probleem met de levering ontstaat, uw overige afspraken (bijvoorbeeld met stratenmakers of hoveniers) ook in het gedrang raken. Voor vervolgschade zijn wij in geen enkele situatie aansprakelijk.

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.