Offerte aanvragen ( product(en))

Onze brochures

Bij Michel Oprey & Beisterveld vindt u de mooiste selectie natuursteen en keramiek, in alle denkbare verschijningsvormen en voor diverse toepassingen. Hieraan worden voortdurend producten toegevoegd die wij op onze reizen door de hele wereld ontdekken en waarvan de verdere ontwikkeling door ons intensief wordt begeleid.

Ons bedrijf voert het meest uitgebreide assortiment natuursteen en keramiek van de Benelux. Nieuwe formaten en afwerkingen worden met zorg uitgekozen, passend bij de trends van het moment of juist met een tijdloos karakter. De exclusiviteit van de producten wordt gegarandeerd door de jarenlange relaties die Michel Oprey & Beisterveld met haar toeleveranciers onderhoudt.

 

The Garden Book

Met ‘The Garden Book’ reiken wij u een handboek aan, dat u kunt gebruiken als naslagwerk en inspiratiebron bij uw keuzes of adviezen. Onze outdoor catalogus is dit keer een compacter exemplaar met een totaaloverzicht van onze collectie dat niet alleen bedoeld is voor u als dealer, maar ook voor particuliere klanten.

We hebben dit referentiewerk met zorg samengesteld en hopen dat u zich hierdoor gemakkelijker en sneller wegwijs kunt maken door ons assortiment. Wij zijn ervan overtuigd dat ‘The Garden Book’ een belangrijk hulpmiddel kan zijn als inspiratiebron en bij een succesvolle advisering.

Download

The Garden Book 2022
 

 

 

The Home Book

The Home Book is enerzijds een balie-exemplaar, waar iedereen in kan bladeren om ideeën op te doen en anderzijds een persoonlijk exemplaar voor alle professionele verkopers, die dagelijks intensief met onze collectie in de weer zijn.

Het biedt een compleet naslagwerk waarin gemakkelijk op te zoeken is wat we hebben en kan als leidraad dienen voor adviesgesprekken met particulieren.

We hebben dit referentiewerk met zorg samengesteld en hopen dat u zich hierdoor gemakkelijker en sneller wegwijs kunt maken door ons assortiment. Wij zijn ervan overtuigd dat ‘The Home Book’ een belangrijk hulpmiddel kan zijn bij een succesvolle advisering.

Download

 
The Home Book 2022
 

The Slabs Collection

Met ‘The Slabs Collection’ reiken wij u een handboek aan, dat u dagelijks kunt gebruiken als naslagwerk en inspiratiebron bij uw keuzes of adviezen.

We hebben dit referentiewerk met zorg samengesteld en hopen dat u zich hierdoor gemakkelijker en sneller wegwijs kunt maken door ons assortiment. Wij zijn ervan overtuigd dat ‘The Slabs Collection’ een belangrijk hulpmiddel kan zijn als inspiratiebron en bij een succesvolle advisering.

Download

 

 

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.