Offerte aanvragen ( product(en))

Neolith en Michel Oprey & Beisterveld lanceren Calacatta Luxe!

Neolith en Michel Oprey & Beisterveld lanceren Calacatta Luxe!

Nieuws

15/04/2020 08:38 | tags: nieuws, blog

Neolith®, marktleidend merk in Gesinterd Steen, start dit decennium met de lancering van Calacatta Luxe, een nieuw oppervlak dat wereldwijd verkrijgbaar is voor alle interieur- en exterieurtoepassingen.

Calacatta Luxe bouwt voort op Neolith's populaire Calacatta-platen, die geïnspireerd zijn op het wereldberoemde Italiaanse Calacatta-marmer, en brengt dit patroon een niveau hoger – met meer contrast voor een effect met meer drama. Steen uit een Toscaanse groeve stond model voor Calacatta Luxe, dat de unieke eigenschappen van een van 's werelds kostbaarste en meest gewilde marmersoorten perfect weet te belichamen.

Calacatta Luxe combineert strengen donkergrijs, inktblauw, tabaksbruin en subtiel goud tot een fascinerende adering, die een mooi contrast vormt tegen de helderwitte achtergrond. Perfect als middelpunt in elke ruimte. Gebruikt voor een stijlvol keukeneiland, fraaie achterwand, chique douchecabine of zelfs als onconventionele zwembadbekleding – deze nieuwste plaat heeft de absolute wow-factor.

Calacatta Luxe weet de magie en de verfijning van Italiaans marmer te vatten maar heeft tegelijkertijd al de superbestendige, hoogpresterende en ultrahygiënische eigenschappen waarom Neolith®-oppervlakken bekendstaan.

Het oppervlak is verkrijgbaar met finish Polished en Ultrasoft, in de diktes 6 mm en 12 mm en in diverse formaten: 3200 x 1600 mm en 3200 x 1500 mm. Neolith® Calacatta Luxe is ideaal voor aanrechtbladen en werkbladen, meubels en vloeren.

Zachte lancering

Tegelijk met de lancering van Calacatta Luxe presenteert Neolith® ook een gloednieuwe finish voor 2020: Ultrasoft. De nieuwe finish is ontwikkeld om het ware gevoel te geven van strak gesneden, ongepolijst marmer. Het is het antwoord op een steeds populairdere trend naar tactiel aansprekende oppervlakmaterialen die aangenaam aanvoelen én er mooi uitzien.

Ultrasoft is momenteel verkrijgbaar als finish van het nieuwe Calacatta Luxe. In de loop van 2020 zal Ultrasoft ook verkrijgbaar zijn als finish van andere Neolith® patronen en kleuren.

Laat u inspireren

Michel Oprey & Beisterveld is exclusief distributeur van Neolith in de Benelux. In samenwerking hebben deze twee bedrijven in Amsterdam onlangs de Neolith Urban Boutique geopend. Dit is een nieuw ontwikkelde concept-store die de klantervaring centraal stelt en de traditionele showroom opnieuw vorm wil geven om deze te veranderen in een tot de verbeelding sprekende expositieruimte.

Graag meer informatie over Calacatta Luxe of de Neolith Urban Boutique? Kijk op: www.mo-b.nl

Neolith en Michel Oprey & Beisterveld lanceren Calacatta Luxe!

Meer nieuws

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.