Offerte aanvragen ( product(en))

Badkamer inspiratie

Badkamer inspiratie

Blog

16/06/2020 08:48 | tags: blog

De badkamer is meer dan een plek om tanden te poetsen, het is het startpunt voor een productieve dag of de afsluiter van een drukke werkweek. Het is een plek waar rust en sereniteit gewenst is, maar natuurlijk ook de benodigde privacy. Wij verzamelde een aantal mooie voorbeelden van buitengewone badkamers voor de nodige badkamer inspiratie.

Kleurrijke designs met soms wilde en exotische patronen. Marmer wil zich wel eens op een zeer kleurrijke manier presenteren. Maar ook ingetogen en decent, in rustige grijze of bedekte beige tinten. In tegenstelling tot echt marmer, heeft deze keramische variant bijzonder praktische eigenschappen. De grijze kleur van deze geweldige tegel staat prachtig bij de contrasterende zwarte elementen.

Ook in deze badkamer is er gekozen voor een keramische vloer. In dé kleur die al jarenlang de badkamers domineert, wit. Naast glanzend wit sanitair zien we nu steeds vaker de mat witte variant in de badkamer. Wit maakt een ruimte lichter en ruimtelijker. Bovendien heeft wit een serene uitstraling, waardoor u echt tot rust komt. Door de lichte kleuren in deze badkamer heerst er rust en balans, waardoor dit een perfecte badkamer is voor badkamer inspiratie.

Wie aan de badkamer denkt, krijgt waarschijnlijk niet gelijk een kleurrijk beeld voor zich. Toch kunnen de juiste kleuren veel sfeer geven aan uw badkamer. Kleuren als poederroze, zeegroen, mint en hemelsblauw geven de badkamer een verrassend nieuwe look. Ook laten deze kleuren zich prachtig combineren met wit sanitair. En dat is nou net wat deze collectie te bieden heeft. Het is authentiek maar met een moderne twist. Juist contrasten met andere materialen leiden tot verrassende resultaten en individuele statements.

Donkere kleuren in huis, dat is gedurfd! De meeste mensen hebben er geen moeite mee om bijvoorbeeld zwart als accentkleur te gebruiken, maar een compleet zwarte kamer gaat voor velen toch iets te ver. U kunt natuurlijk voor zwarte tegels kiezen, maar donkergrijs of donkerblauw is ook heel mooi. Of donkergrijs betonlook? Geeft meteen dat aardse gevoel van een spa. Plaats in de hoekjes een paar planten en u waant zich in een tropisch resort.

Deze badkamer is onlangs gelanceerd bij de Bad&body dealer in Pesse. Bij alle Bad & Body dealers is een breed assortiment van onze tegels in verschillende toepassingen te bewonderen.

Wilt u graag een badkamer met natuursteen? Wij zeggen: doen! Natuursteen zorgt namelijk voor een prachtige luxe en elegante uitstraling. Daarnaast kunt u het op verschillende plekken in de badkamer gebruiken. Zo kunt u het groots aanpakken of enkel accenten met natuursteen toevoegen. Door de veelzijdigheid van het materiaal kunt er vele kanten mee op! Deze kalksteen kenmerkt zich door prachtige kleuren, structuren en aders en is relatief makkelijk bewerkbaar.

Badkamer inspiratie

Meer berichten

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.