Offerte aanvragen ( product(en))

Onderhoud van keramische outdoor tegels

Onderhoud van keramische outdoor tegels

Blog

02/02/2024 02:27 | tags: blog

Keramische terrastegels vereisen onderhoud. Wij vertellen jou graag hoe je deze terrastegels het beste kunt onderhouden.

Onderhoud en reinigen bij normale vervuiling buiten:
Onderhouden kunt u onderverdelen in dagelijks/wekelijks en periodiek reinigen. Voor dagelijks/wekelijks onderhoud, vegen en stof/zand vrij houden. Periodiek reinigen is, wat frequentie aangaat, afhankelijk van het gebruik van het oppervlak. Periodiek reinigen staat voor het schrobben van de tegels en naspoelen met (schoon) water om egaal achtergebleven vuil te verwijderen en het oppervlak op te frissen. Dit gaat uitstekend met HMK R157 Intensieve tegelreiniger, 1:10 mengen met (schoon) water, 10 minuten weken, schrobben met een doodlebug, uitgevoerd met rode of blauwe kunststof schrobpad, bijvoorbeeld de HMK Z941 of de HMK Z942 of gebruik maken van bijvoorbeeld een schrobzuigautomaat. Na het reinigen goed naspoelen met (schoon) water.

Voor een volledig verwerkingsvoorschrift, van de HMK R157, klik hier.

Onderhouden en reinigen bij zware vervuiling buiten:
Voor toepassing het oppervlak stof en zand vrijmaken. Bij zware vervuiling kan de HMK R157 Intensieve tegelreiniger vervangen worden door de HMK R161 Grondreiniger voor porcelanato en afhankelijk van de zware vervuiling combineren met de HMK R187 Peeling cleaner. Verwerking van de HMK R161, 1:10 mengen met (schoon) water, 10 minuten laten inwerken, schrobben met een doodlebug, uitgevoerd met rode of blauwe kunststof schrobpad, bijvoorbeeld de HMK Z941 of de HMK Z942 of gebruik maken van bijvoorbeeld een schrobzuigautomaat. Na reiniging goed naspoelen met (schoon) water. Indien de zware vervuiling een behoorlijke hechting heeft gecreëerd, kan tijdens het reinigen de HMK R187 Peeling cleaner toegevoegd worden om de zware vervuiling uit de open poriën of uit het reliëf in de tegel te halen. Na het reinigen goed naspoelen met (schoon) water.

Voor een volledig verwerkingsvoorschrift, van de HMK R161, klik hier.

Onderhoud van keramische outdoor tegels

Meer berichten

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.