Offerte aanvragen ( product(en))

Onze Missie

Onze Missie

Blog

19/03/2021 01:57 | tags: blog

Al sinds haar oprichting staat Michel Oprey en Beisterveld haar leveranciers bij met raad en daad op het gebied van efficiencyverbeteringen, veiligheid en arbeidsomstandigheden. Zo ondersteunen wij bijvoorbeeld in India al jarenlang een school, waar honderden kinderen dankzij Michel Oprey & Beisterveld een gratis lunch aangeboden krijgen. Hierdoor worden ouders ook daadwerkelijk aangespoord, hun kinderen deel te laten nemen aan de lessen.

In eigen land probeert Michel Oprey & Beisterveld haar steentje bij te dragen door haar personeel te voorzien van veilige bedrijfskleding en moderne faciliteiten, zoals kleedkamers, douches en kantines. Alle platte daken van alle gebouwen op het imposante terrein in Echt, zijn voorzien van 2600 zonnepanelen, die tezamen een capaciteit van 780 KW/uur kunnen genereren. Daardoor is Michel Oprey & Beisterveld op het gebied van stroomvoorziening meer dan zelfvoorzienend. Ook bezoekers kunnen hun elektrische auto’s, gratis, aan een eigen laadpaal op onze parkeerplaats opladen. Onze heftrucks zijn enige tijd geleden al omgezet van diesel naar gas en zullen in een volgende fase worden vervangen door elektrische heftrucks. Daardoor zullen onze activiteiten in Echt zo goed als emissievrij zijn geworden.

TruStone & XertifiXOp 10 mei en 13 mei 2019 hebben Vlaamse en Nederlandse partijen in de natuursteensector het Initiatief TruStone ondertekend. In het Initiatief hebben brancheorganisaties, bedrijven, overheden, ngo’s en vakbonden afspraken gemaakt om ervoor te zorgen dat er op het gebied van sociale, arbeids- en milieuomstandigheden in productielanden (met name in Azië, Afrika en Latijns-Amerika) binnen een termijn van 3-5 jaar, substantiële verbeteringen worden bereikt.

Michel Oprey & Beisterveld is één van de initiators van dit convenant en wilt daadwerkelijke inspanningen en investeringen aanmoedigen, om deze maatschappelijke doelstellingen te behalen. Daarnaast werkt Michel Oprey al jaren samen met XertifiX. Dit internationale initiatief streeft gelijke doelen na als TruStone. Samen doen we audits en verbeteringsvoorstellen bij leveranciers om kinderarbeid, gedwongen arbeid of onveilige arbeidsomstandigheden in risicolanden te bestrijden.Onze Missie

Meer berichten

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.