Offerte aanvragen ( product(en))

Mogelijkheden met Neolith

21/09/2023 11:01 | tags: blog

Neolith creëert omgevingen waarvan je echt geniet en die je echt beleeft, iedere dag.

 
 

Ontdek het – ontwerpen van mensen en merken die iedereen bewondert. Zij kozen voor Neolith om hun ruimtes tot leven te brengen, en jij kunt in al die ruimtes een kijkje nemen.



Als een keuken uniek is, wil je dat hij eeuwig meegaat.

Keukenblad
Met een keukenblad met excellente eigenschappen, zoals bestendigheid en ultra hygiënisch oppervlak, wordt koken een nieuwe ervaring. Zowel in restaurants als woonhuizen over de hele wereld vind je Neolith keukenbladen. En daar is een reden voor. Ze nodigen permanent uit om te genieten van je keuken en al jouw keukenmomenten.

Keukenspoelbak
Voor Neolith  is de keukenspoelbak niet een element dat toegevoegd wordt, maar een element dat zelf een hoofdrol speelt. De spoelbak vormt een perfecte eenheid met je Neolith keukenblad. Zo ontstaat een unieke omgeving waarin je kunt creëren, relaxen en werken, wat je maar wil. 

Keukenbekleding
Breng de harmonie die je wenst in de hele ruimte, bekleed muren, meubels ... alles wat je kunt bedenken om een unieke omgeving te creëren, van het aanrechtblad en de kranen tot de vloer- en wandbekleding. Geef de keuken de absolute hoofdrol in huis.

 
 

 



Welkom bij de absolute wellness.

Badkamerblad
Als je omgeving geheel in harmonie is, dan werkt dat ontspannend op lichaam en geest. De Neolith badkamerbladen geven je precies dat gevoel, doordat ze één bij elkaar passend geheel in de ruimte vormen en zo een unieke wereld creëren waarin alleen het hier en nu bestaat. 

Badkamerbekleding
De badkamer is een plek om te relaxen en voor persoonlijke verzorging. En met de badkamerbekleding van Neolith bereik je het perfecte evenwicht om deze speciale momenten te beleven. Maak van de badkamer een harmonieuze ruimte, met kleuren die een vredige sfeer en sereniteit uitstralen.

Douchebak
De dagelijkse douche verdient het om een absoluut relax moment te zijn. Breng je beleving op maximaal niveau met een Neolith omgeving. Dat is puur genieten! De douchebakken die Neolith gebruikt als bekledingsoppervlak maken je badkamer compleet en creëren een wereld die volkomen comfortabel is. 

Wastafels voor de badkamer
De badkamer is een essentiële ruimte in huis, en in de badkamer is de wastafel een centraal element dat persoonlijkheid en kracht verleent aan het geheel. De Neolith wastafels voor de badkamer weten design en functionaliteit te combineren en vormen één geheel met de rest van de ruimte, waarbij ze altijd karakter en dynamiek toevoegen. 

 

 
 

 

 

 

Ruimtes hebben hun eigen huid.

Meubilair
Met Neolith creëer je het meubilair voor jouw thuis: jouw woonkamer, jouw slaapkamer, jouw kantoor. Neolith materialen zijn niet alleen geschikt voor de badkamer en de keuken, maar voor het hele huis, zodat je dezelfde materialen en stijl in alle ruimtes kunt toepassen.

Vloeren en bekleding
Ruimtes komen tot leven. Neolith is de perfecte huid, die zorgt voor een persoonlijke uitstraling en een heel eigen wereld. Om welke ruimte het ook gaat, Neolith interieurbekleding biedt maximale veelzijdigheid en de meest geavanceerde technologie om het beeld van je verbeeldingskracht te realiseren. 

 
 

 



Functionele schoonheid in de buitenlucht.

Gevelbekleding
De eerste indruk van een gebouw is zijn huid, en de gevelbekleding van Neolith is ontworpen om zelfs de meest veeleisende architecten te overtuigen. De hoge prestaties, technische kenmerken en grote formaten maken innovatieve ontwerpen en vormen mogelijk, die verrassen en beantwoorden aan de behoeften van elk project. 

Zwembad
Neolith zwembaden vormen een integraal geheel met de buitenruimte en communiceren met het interieur van het huis. Een plek om te zwemmen, spelen, zonnebaden en lezen. Waar je kunt genieten van een goede lunch, heerlijk lang natafelen en onvergetelijke dinertjes.

Terras
Adem de frisse lucht in en geniet van een relaxed moment op je nieuwe terras. Stel je jouw ideale terras voor en maak het werkelijkheid met de innovatieve vloeren van Neolith, zodat je altijd je perfecte moment van de dag in de buitenlucht kunt vinden.

Buitenkeuken
Er zijn van die speciale momenten, met gezin & familie en vrienden waar je nóg meer van kunt genieten met een buitenkeuken van Neolith. Onvergetelijke etentjes bij maanlicht met familie en vrienden, unieke smaken delen, uitgebreide feestelijke diners, vrolijkheid, tot diep in de nacht.
Met Neolith creëer je een robuuste buitenkeuken voor terras of tuin die precies aangepast is aan jou wensen, om samen te genieten op ieder gewenst moment. 

 
 
 

 

Mogelijkheden met Neolith
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.