Offerte aanvragen ( product(en))

Keuken Inspiratie

Keuken Inspiratie

Blog

04/03/2021 10:51 | tags: blog

De keuken is niet langer een functionele plek om te koken. Deze ruimte is nu het kloppend hart van het huis waar iedereen graag samenkomt. De keuken staat centraal in het huis en in het gezin. Het is daarom van belang dat de keuken een plek is waar u zich fijn voelt. Wij verzamelden een aantal mooie voorbeelden van buitengewone keukens voor de nodige keuken inspiratie.Neolith Zaha Stone – Een allemansvriend

De Neolith Zaha Stone is een keramieksoort met een marmerlook. Deze keramieksoort heeft een lichtgrijze kleur met fijne witte aders. De lichtgrijze kleur is gemakkelijk te combineren met zowel lichte als donkere tinten. De Zaha Stone past door zijn uitstraling goed bij diverse stijlen en geeft de keuken een stoere look-and-feel. Neolith is ideaal als keukenblad omdat het bestand is tegen krassen, hoge temperaturen, chemicaliën en uv-stralen.

https://www.mo-b.nl/neolith-zaha-stone

Arabescato Scuro Gepolijst – Een natuursteen pareltje

Natuurstenen aanrechtbladen in keukens zijn erg gewild. Klassieke uitstraling, prettig werken, natuurlijk materiaal, duurzaam en al met al een goede investering! Marmer is een harde steen en daardoor een goede materiaalkeuze voor in de keuken. Het is goed te onderhouden en zorgt voor een luxueuze sfeer.

In deze keuken is de Arabescato Scuro Gepolijst toegepast. Het blad is maar liefst 6.30 m lang en de plaat is in open boek. Het einde van het blad is tevens een zwevende bar waar u gemakkelijk met wel zes mensen kunt zitten. De combinatie van verschillende kleuren grijs, witte aders en het gouden sanitair maken dit een echte eyecatcher.

https://www.mo-b.nl/arabescato-scuro-gepolijst

Neolith Iron Grey – Een zwevend keukenblad

De tijdloze lichte keukens moeten de laatste tijd steeds vaker plaats maken voor een nieuwe trend: donkere keukens. Nu ze op de kaart staan, lijkt er geen houden meer te zijn aan hun groeiende populariteit en dat is heel begrijpelijk! Deze keukens zijn geweldige eyecatchers, brengen sfeer in huis, zien er luxueus uit en zijn geschikt voor iedere keukenstijl.

Deze donkere keuken is voorzien van alle moderne inbouwapparatuur. In het plafond zijn airspots geplaatst. Het blad is op pootjes geplaatst, zodat het Neolith optisch zweeft. De zwarte kraan, kookplaat en ovens vallen mooi weg in het stenen plaatmateriaal, zodat het Neolith de aandacht behoudt.

https://www.mo-b.nl/neolith-iron-grey

Neolith Abu Dhabi White – Een nieuw design

In 2020 introduceerde Neolith de Six:S collectie. De Abu Dhabi White is een onderdeel van deze nieuwe lijn. En zoals hierboven te zien prachtig te verwerken als keukenblad. Witte keukens zijn binnen elke interieurstijl ongekend populair. Dat komt omdat wit tijdloos is en net zoals zwart goed met andere kleuren of hout is te combineren. Ook zorgt een witte keuken door de lichte kleur voor een ruimtelijk gevoel. Dit blad heeft zachte goudkleurige aders en vuursteen grijze spikkels, die een subtiele en delicate look creëren. In combinatie met de textuur van natuurlijke ongepolijste steen zorgt deze plaat voor een verfrissende en minimalistische look-and-feel.

https://www.mo-b.nl/neolith-abu-dhabi-white

Magna Glaskeramiek Polar White – Iets anders dan anders

Glaskeramiek is een van de nieuwste innovatieve materialen in de architectuur en de design industrie: het materiaal is volledig gemaakt van gerecycled afval van glasproducten en wordt deels met de hand gemaakt. Iedere plaat van Glaskeramiek is anders, doordat de materialen een uniek doorschijnend effect hebben. Met iedere belichting is de plaat anders van kleur. Glaskeramiek heeft verschillende kleuren met ieder zijn eigen, gerecycled materiaal.

De moderne landelijke keuken kenmerkt zich door het strakke open uiterlijk. De laatste jaren wordt er steeds meer met hout gewerkt in combinatie met andere materialen voor het contrast. De werkenbladen zijn dun en vaak van keramiek. De landelijke sfeer van deze keuken in combinatie met het moderne blad, de zwevende houten planken en gouden knoppen zorgen voor een harmonieus geheel.

https://www.mo-b.nl/glaskeramiek-polar-whiteKeuken Inspiratie

Meer berichten

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.