Offerte aanvragen ( product(en))

Wat is het nut van een grindmat?

Wat is het nut van een grindmat?

Blog

01/09/2023 09:42 | tags: blog

Als u al een oprit van split of grind heeft, bent u dit probleem ongetwijfeld wel eens tegengekomen. Als er een auto of een fiets over uw oprit rijdt, verschuift het gesteente en ontstaan er sporen. Hiervoor is een handige oplossing in de vorm van grindmatten bedacht.

Een grindmat zorgt ervoor dat het split of grind op zijn plek blijft liggen. De grindmatten hebben elk openingen waar u het split of grind er tot iets over het randje in doet. Op deze manier blijft het split of grind op zijn plek liggen en bovendien is de grindmat niet meer zichtbaar. Dit is dus een ideale oplossing voor het veelvoorkomende spoorvorming en verzakking probleem van split en grind.

De grindmatten hebben elk openingen waar u het split of grind er tot iets over het randje in doet. Op deze manier blijft het split of grind op zijn plek liggen en bovendien is de grindmat niet meer zichtbaar. Dit is dus een ideale oplossing voor het veelvoorkomende spoorvorming en verzakking probleem van split en grind. Het voordeel van de grindmatten van Nidagravel is dat deze geproduceerd zijn in combinatie met een antiworteldoek waardoor onkruid en gras geen kans krijgt om door uw gesteente heen te groeien.

Wat is het nut van een grindmat?

Meer berichten

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.