Offerte aanvragen ( product(en))

Toekomstige bestrating top 5 trends

Toekomstige bestrating top 5 trends

Blog

08/12/2023 08:39 | tags: blog

We nemen een kijkje in de toekomst van bestrating met deze vijf trends in 2024.

1 Duurzaamheid:
Duurzame materialen, met een groeiende voorkeur voor milieuvriendelijke opties zoals gerecyclede maar ook nieuwe natuursteen bestratingstenen.  Ook hal verhardingsmaterialen zoals natuursteen grind en split kunnen heel goed dienstdoen als bestrating. Steeds meer mensen kiezen voor een 'groene' optie.

2 Kleuren:
Duik in de wereld van kleurenpracht voor bestratingsontwerpen, want de tweede opvallende trend van 2024 draait om het expressief gebruik van kleur. Van levendige blauwtinten tot zachte pastelkleuren - geen nuance is te gedurfd als het aankomt op het toevoegen van een vleugje persoonlijkheid aan de buitenruimte. Verken de grenzeloze mogelijkheden en breng de bestrating tot leven!

3 Natuurlijke look:
Blijvend tijdloos en nog steeds in de schijnwerpers: de 'natuurlijke look' bekleedt trots de derde positie in de bestratingstrends van 2024. Een groeiend aantal mensen waardeert de intrinsieke schoonheid en authenticiteit van natuursteen of keramische tegels met een houtlook. Het brengt niet alleen een vleugje rust, maar ook een versterkte connectie met de natuur.  

4 Patronen en texturen:
Op nummer vier een trend waar patronen en texturen de hoofdrol spelen. Denk aan visgraatmotieven, blokkentexturen en abstracte designs die een ware eyecatcher vormen in zowel de tuin als oprit. Ontdek de kracht van expressieve vormen en texturen die een onderscheidend statement maken in de buitenruimte. 

5 Technologische innovaties:
Als kers op de taart, presenteert de vijfde trend van 2024 opmerkelijke technologische innovaties. Denk hierbij aan verwarmde bestrating en geavanceerde, slimme drainage systemen die doeltreffend wateroverlast helpen voorkomen. O.a. onze Gardendrain producten spelen hierbij een toonaangevende rol.

 

Toekomstige bestrating top 5 trends

Meer berichten

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.