Offerte aanvragen ( product(en))

Duracer uit ons assortiment

Duracer uit ons assortiment

Nieuws

15/09/2020 02:30 | tags: nieuws, blog

Sinds de introductie van onze 3 cm Ceramaxx tegels, hebben wij de volumes in deze hoogwaardige keramiek tegels zeer gestaag zien stijgen. Dit seizoen waren de verkopen in Ceramaxx zelfs zo groot, dat we op bepaalde momenten de vraag niet konden volgen.
Voor het komende seizoen verwachten we een nog veel groter succes. Precies daarom hebben we nu al vernieuwde afspraken gemaakt met onze partners van de productie, om voorraden in Ceramaxx voor het komende seizoen verder te upgraden.

Het succes van onze Ceramaxx tegels is natuurlijk niet uit de lucht komen vallen. De hoge kwaliteit, met bovenal een ongekend hoge druk en buigsterkte, de afstandhouders, de voortdurende inspanningen voor verdere verbeteringen in tegeldesign en verpakking, liggen aan de basis van ons succes. De allerbelangrijkste factor bent u zelf natuurlijk. U heeft ons, als gewaardeerde partner, het vertrouwen gegeven in onze Ceramaxx. Onze oprechte dank dus voor de fijne samenwerking en uw ondersteuning. Samen zullen we komend seizoen nog succesvoller worden.

Gezien dit zeer grote succes, hebben wij besloten om volledig te stoppen met onze Duracer tegels. Het geloof in de compacte en oerdegelijke Ceramaxx is gewoon heel veel groter. Wij willen u dan ook verzoeken om per direct de monstertegels Duracer te verwijderen uit uw showtuin, want de laatste m2 van onze voorraad zijn al uitverkocht. Inmiddels is onze collectie 2021 zo goed als definitief. Wij zullen u in de komende tijd uitnodigen in Echt om alle bijzondere noviteiten en alle acties te komen bekijken. Dat laatste zal overigens niet gebeuren met traditionele Open Dagen, maar wel met individuele uitnodigingen waarbij we u op de bekende Limburgse wijze, Covid veilig zullen ontvangen.

Duracer uit ons assortiment

Meer nieuws

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.