Offerte aanvragen ( product(en))

Project: Betonlook “Bits”

Project: Betonlook “Bits”

Blog

12/01/2021 04:50 | tags: blog

Deze betonlook is trendy en heeft een zeer gemakkelijk combineerbaar design. In prachtige neutrale tonen, met hippe decortegels voor de individuele twist. In combinatie met de decortegels van deze collectie creëer je dé trendy afwerking voor elk interieur. Samen met een rustige wandtegel krijg je zo een architectonisch effect en laat je jouw creativiteit de vrije loop.
Bij dit project in Noord-Brabant is de Bits Pearl tegel toegepast in de woonkamer, hal en badkamer. De villa is ruim bemeten zonder dat dat iets afdoet van haar huiselijkheid en warmte. Daarmee sluit het ontwerp naadloos aan op de wensen en behoeften van de bewoners. De vloer past als een echte kameleon in deze woning en matcht perfect bij deze interieurstijl. Meer weten over dit project:

Meer informatie over dit project

Ook bij dit project in Venlo is de Bits Pearl verwerkt op de vloer en het toilet. Op het toilet is tevens de decortegel toegepast, dit zorgt voor een rustig en harmonieus geheel. De sfeer in deze woning is strak en stoer, en ook hier zorgt het gemakkelijk, combineerbaar design voor eenheid en rust. Meer weten over dit project:

Meer informatie over dit project

Meer weten over deze serie? Meer informatie

Project: Betonlook “Bits”

Meer berichten

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.