Offerte aanvragen ( product(en))

Opening eerste Outdoor Boulevard

Opening eerste Outdoor Boulevard

Nieuws

19/01/2023 10:55 | tags: nieuws, blog

Tijdens de MO-B Open Dagen in Vianen hebben we onze prachtige Outdoor Boulevard gepresenteerd.

Sindsdien hebben we vele mooie reacties ontvangen van klanten die de volledige Outdoor Boulevard of gedeeltes hiervan in hun showtuin gepositioneerd wilden hebben. De werkgroep onder leiding van Ron Simons is vervolgens hard aan de slag gegaan met het plaatsen van bestellingen bij onze leverancier van de showrekken, het plannen met de opbouwers en intern hoe alle artikelen in ons voorraadsysteem geboekt moeten worden.

Na weken hard werken, hebben we gisteren onze eerste Outdoor Boulevard bij onze zeer gewaardeerde klant Henken Veenendaal geopend. Na een korte speech van Ron Boer en Gert Henken, werd het openingslint door beide heren doorgeknipt. De eerste MO-B Outdoor Boulevard is een feit. Dit werd gevierd met bubbels, een heerlijke taart en Limburgse vlaai kon natuurlijk ook niet ontbreken.

Ons bezoek en inspanning om deze opening zo groots aan te pakken werd door Henken Veenendaal zeer gewaardeerd.

De komende weken wordt de Outdoor Boulevard in Echt geplaatst waarna de opbouwers elke week bij een andere klant aan de slag gaan met het plaatsen van deze prachtige eye-catchers. Het outdoor seizoen is voor ons al van start gegaan.

 

 

 

 

 

Opening eerste Outdoor Boulevard

Meer nieuws

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.