Offerte aanvragen ( product(en))

Ceramaxx: de voordelen

Ceramaxx: de voordelen

Nieuws

17/01/2022 11:25 | tags: nieuws, blog

Ceramaxx ontketent een revolutie in de bestratingswereld, die tot voor kort werd gedomineerd door beton- en kleiklinkers. Ceramaxx is namelijk niet alleen geschikt voor terrassen maar, bij een juiste verwerking, ook voor opritten. Dit komt door de enorme draagkracht van deze tegel. Deze is namelijk vele malen sterker dan 6 cm beton of tegels die bestaan uit een gelijmde keramische tegel op een betonnen ondergrond.

Een extra voordeel van 3 cm dikke keramische tegels t.o.v. 2 cm dikke tegels is dat deze ook ‘los’ verwerkt kunnen worden. De drukbelasting van deze tegels is zo groot, dat bij een correcte verwerking in split of stabilisatie een langdurig stabiel resultaat gegarandeerd kan worden.Maar Ceramaxx is meer dan dat, véél meer. De Ceramaxx-tegels zijn namelijk niet alleen op technisch vlak uitblinkers in hun klasse. Het is namelijk het enige merk dat nauwkeurige afstandhouders op haar tegels monteert. Hierdoor is het plaatsen van de tegels niet alleen eenvoudiger maar ook een stuk sneller. Daarnaast voorkomen de afstandhouders beschadigingen en zorgen ze ook nog eens voor een betere opsluiting van het vloerpakket. Keramische tegels in het algemeen en dus ook Ceramaxx, zijn kleurvast en de kleur zal in de loop der tijd dus ook nauwelijks veranderen. Omdat er een zeer resistent glazuur is gebruikt, zijn de tegels krasvast en uitstekend bestand tegen verontreinigingen.De voordelen nog eens voor u op een rijtje:

Verwerking in zand of split
Stabilisatie of in de monokorn
3cm – 100% keramiek
Meerdere soorten voegen mogelijk
6 x sterker dan 3+1 cm
Ook geschikt voor opritten
Stroef en veilig: R11
Enorme draagkracht
Inclusief afstandhouders
In vele maten verkrijgbaar

Naast de duurzaamheid en het gebruiksgemak waarin onze Ceramaxx-tegels uitblinken zijn de designs ook zeer bijzonder. Meer informatie over de designs? Lees dan onze speciale blogpost hierover, of bekijk de gehele collectie.

Ceramaxx: de voordelen

Meer nieuws

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.