Offerte aanvragen ( product(en))

Ceramaxx: de voordelen

Ceramaxx: de voordelen

Nieuws

17/01/2022 11:25 | tags: nieuws, blog

Ceramaxx ontketent een revolutie in de bestratingswereld, die tot voor kort werd gedomineerd door beton- en kleiklinkers. Ceramaxx is namelijk niet alleen geschikt voor terrassen maar, bij een juiste verwerking, ook voor opritten. Dit komt door de enorme draagkracht van deze tegel. Deze is namelijk vele malen sterker dan 6 cm beton of tegels die bestaan uit een gelijmde keramische tegel op een betonnen ondergrond.

Een extra voordeel van 3 cm dikke keramische tegels t.o.v. 2 cm dikke tegels is dat deze ook ‘los’ verwerkt kunnen worden. De drukbelasting van deze tegels is zo groot, dat bij een correcte verwerking in split of stabilisatie een langdurig stabiel resultaat gegarandeerd kan worden.Maar Ceramaxx is meer dan dat. Keramische tegels in het algemeen en dus ook Ceramaxx, zijn kleurvast en de kleur zal in de loop der tijd dus ook nauwelijks veranderen. Omdat er een zeer resistent glazuur is gebruikt, zijn de tegels krasvast en uitstekend bestand tegen verontreinigingen.De voordelen nog eens voor u op een rijtje:

  Verwerking in zand of split
  Stabilisatie of in de monokorn
  3cm – 100% keramiek
  Meerdere soorten voegen mogelijk
  6 x sterker dan 3+1 cm
  Ook geschikt voor opritten
  Stroef en veilig: R11
  Enorme draagkracht
  In vele maten verkrijgbaar

Naast de duurzaamheid en het gebruiksgemak waarin onze Ceramaxx-tegels uitblinken zijn de designs ook zeer bijzonder. Meer informatie over de designs? Lees dan onze speciale blogpost hierover, of bekijk de gehele collectie.

Ceramaxx: de voordelen

Meer nieuws

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.