Offerte aanvragen ( product(en))

Aankondiging: Open Dagen 2022

Aankondiging: Open Dagen 2022

Nieuws

01/09/2022 10:55 | tags: nieuws, blog

Zondag 6 t/m dinsdag 8 november 2022 is het zover. Michel Oprey & Beisterveld organiseert dan de Indoor, Outdoor & Slabs Open Dagen in onze vestiging in Vianen.

Laat u onderdompelen in het thema ‘Welcome To The Jungle’, waarin o.a. Winckelmans, Ariostea, Neolith, Slabs, Coem, Bisazza, Nidaplast en Kijlstra vertegenwoordigd zijn.

Neem een kijkje achter de schermen, ontdek de nieuwste materialen en krijg een preview van collecties voor 2023. Verder is er ook een speciale najaarsacties op keramische tegels van Ceranova.

Uiteraard hebben we ook dit jaar demonstraties voor u in petto:
- Zagen van 1-3 cm dik keramische tegels voor binnen en buiten. (Bijv. tegels van Ceramaxx)
- Boren van gaten in bijv. tegels van Ceramaxx voor de montage van buitenverlichting.

Tenslotte wordt tijdens de Open Dagen de prachtige nieuwe Outdoor Boulevard onthuld. Maar liefst 18 meter aan outdoor showdisplays waar o.a. keramische tegels in verschillende formaten, natuursteen, zwembadranden, buitendouche, split & grind en opsluitbanden worden tentoongesteld.

Natuurlijk wordt er ook gezorgd voor een hapje en een drankje tijdens de Open Dagen 2022 middels een walking dinner. Culinair, verrassend en exclusieve hapjes die uitgeserveerd worden door chef kok Olaf.

Kindermiddag op zondag!
Ook aan de kleintjes is gedacht tijdens de Open Dagen 2022. Op zondag hebben wij een springkussen in jungle thema, kunnen kinderen geschminckt worden, worden ballonnenbeesten gemaakt, goocheltrucjes gedaan en kan er gekleurd of geknutseld worden. Genoeg om de kids de hele middag te kunnen vermaken.

Win fantastische prijzen!
Als kers op de taart verloten wij vijf stedentrips voor twee personen naar het buitenland. Gedurende deze stedentrip wordt je in een mooi hotel in de watten gelegd met heerlijk eten en drinken.

Wil je kans maken op één van deze vijf stedentrips voor twee personen? Schrijf je in voor de Open Dagen van Michel Oprey & Beisterveld en je maakt automatisch kans. De winnaars worden na afloop van de Open Dagen per email op de hoogte gebracht.

 

Aankondiging: Open Dagen 2022

Meer nieuws

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.