Offerte aanvragen ( product(en))

Een fascinerende stadsvilla in onze Limburgse hoofdstad Maastricht

Een fascinerende stadsvilla in onze Limburgse hoofdstad Maastricht

Nieuws

12/05/2020 10:17 | tags: nieuws, blog

Deze inspirerende stadsvilla bestond eerst uit twee aangrenzende, statige monumentale panden en is vereend tot één woning door ZuidArchitecten. De monumentale woning uit 1734 heeft een mooie en romantische uitstraling. Dit is te danken aan de lijstgevel, segmentboogvensters, een ingang in Naamse steen en de deels ovale vensters De authentieke sfeer van weleer gaat hand–in-hand met noviteiten en moderne eigentijdse gemakken.

Elegante master bedroom

Boven de keuken bevindt zich de master bedroom. De moderne slaapkamer straalt elegantie, romantiek en luxe uit. Het heeft subliem interieurwerk en een onzichtbare weggestoken airconditioning. Maar ook een verzinkbare tv aan het uiteinde van het bed en nog veel meer. Een andere verrassing is de inloopkast, die op verzoek van de bewoonster, ingericht is als een winkel. In totaal telt deze woning 4 slaapkamers.Luxe badkamer

De stadsvilla bevat in totaal 3 badkamers, waarvan er twee in het linkerdeel van de woning zijn gerealiseerd. In de buurt van de 3 slaapkamers voor de kinderen van het gezin. De andere badkamer bevindt zich bij de master bedroom. Je waant je in een moderne en luxe wereld wanneer je deze badkamer binnenstapt. Een grote douchecabine met een regendouche en een geweldig badkuip vormt samen met de marmeren vloer een prachtig beeld.

"Leverancier Neolith: Michel Oprey & Beisterveld. Plaatsing: Neolith: John Westhovens natuursteenwerken, Stein."


Authentiek met een moderne twist

De overgangen van de voormalige twee panden zijn soepel en naadloos. De voormalige kelder van het rechterpand is nu de fijne woonkamer. Door een keldergewelfde gang is deze verbonden met de ontspanningsruimte met bar en de binnentuin. “Vroeger was hier in deze kelder een kaasrestaurant gevestigd. De wanden en het plafond waren zwart van de roet en de rook en vanwege de vocht stond her en der ook de schimmel op de muren. We hebben plafond en muren afgestoomd, een vochtscherm onder de natuurstenen vloer aangebracht en twee ingenieuze 100 Herz kastjes ingebouwd. Die houden de ruimte Eco dry. Dit hier is echt mijn domein!”, glundert de huiseigenaar.

"Vloer: Michel Oprey & Beisterveld"

Een fascinerende stadsvilla in onze Limburgse hoofdstad Maastricht

Meer nieuws

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.