Offerte aanvragen ( product(en))

Wonen aan het water

Wonen aan het water

Nieuws

13/10/2020 09:55 | tags: nieuws, blog

Deze prachtige, moderne villa is gelegen op een unieke locatie in het Utrechtse buitengebied. Aan de voorzijde maakt de woning onderdeel uit van een sfeervolle straat met in totaal vijf huizen, aan de achterzijde grenst de moderne villa direct aan een grote plas. De luxe maatwerkkeuken met natuurstenen aanrechtblad is wat ons betreft de eyecatcher van de woning.

Verbinding van de ruimtes

Op de begane grond in deze moderne villa is er gezorgd voor een verbinding tussen de leefgedeeltes. Zo zijn de eet- en woonkamer in één grote ruimte samengevoegd, met een op maat ontworpen haardmeubel. Zo kan er in beide ruimtes genoten worden van de sfeervolle haard. De ruimtes worden met elkaar verbonden door een grote taatsdeur van glas en staal. De deur kan volledig open worden gezet, waardoor de ruimte bij de rest van het woon- en eetgedeelte betrokken wordt.

De grote schuifpui zorgt voor de scheiding tussen de garage en het woongedeelte. Met een druk op de knop kan het LCD-glas wisselen tussen mat en doorschijnend. De bewoners kunnen vanuit het leefgedeelte van deze ruimte genieten, of ze juist van elkaar afscheiden.


Keuken | Natuurstenen aanrechtblad

Het interieurontwerp is zo opgebouwd dat het zicht op de omgeving maximaal wordt benut. Daarnaast zijn er veel maatwerk elementen in het interieur verwerkt. De keuken is verwerkt in een soort kubus, die de ruimtes verbindt, maar ook zorgt voor een subtiele afscheiding. Het strakke maatwerk en de donkere kleur geeft deze multifunctionele kubus een rustige en strakke look. De combinatie van een groot eiland met marmeren blad en mooie details geven de keuken een luxe uitstraling.


Exterieur met moderne elementen

Deze villa is gelegen aan een grote plas in het Utrechtse buitengebied. Architect René de Vries van Architectenburo de Vries en Theunissen heeft de ideeën van de bewoners verwerkt in de architectuur van een sfeervolle nieuwbouwvilla. Er is gekozen voor een rieten dak dat naadloos past in de omgeving. Het witte stukwerk zorgt voor een moderne touch. Aan de achterkant van de woning zijn grote raampartijen toegevoegd, waardoor de bewoners optimaal kunnen genieten van de buitenomgeving.

Michel Oprey & Beisterveld is leverancier van het Natuursteen aanrechtblad en de terrastegels.

Wonen aan het water

Meer nieuws

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.