Offerte aanvragen ( product(en))

Grind en split. Een duurzaam product met veel voordelen

Grind en split. Een duurzaam product met veel voordelen

Nieuws

06/05/2020 09:55 | tags: nieuws, blog

Nu het voorjaar officieel is begonnen willen we weer volop de tuin in. Waar men vaak het eerst aan denkt, is nieuwe bestrating, planten of accessoires om de tuin een opfrisbeurt te geven. Het toepassen van grind of split zorgt voor afwisseling in je exterieur en is makkelijk en universeel toepasbaar in tuinen, opritten en looppaden. Zelfs voor het afdekken van bloembakken! Met grind en split creëert u een unieke, natuurlijke en verzorgde uitstraling. Er zijn talloze kleuren om uit te kiezen. Dat is mooi, want zo kunt u split en grind altijd afstemmen op andere elementen in uw tuin.
"100% waterdoorlatend"

Doordat grind bestaat uit losse korrels laat het goed water door. Zo heeft u weinig last van plassen (mits de onderlaag ook voldoende water doorlaat), verbetert u de drainage in de straat/wijk en ontlast u het riool. Veel beter voor het milieu dan bestrating of tegels.

Grind en split zijn in verhouding tot tegels o.i.d. relatief voordelig. Bovendien is het ook op de lange termijn een gunstige aanwinst, omdat het lang meegaat en niet snel vervangen zal hoeven te worden.

Gebruik wel de juiste producten bij de aanleg

Heeft u geen groene vingers of weinig tijd om te klussen? Dan is grind hét antwoord. Een grindtuin (of pad, siertuin, oprit of terras) is heel eenvoudig aan te leggen, ook buiten de traditionele tuin seizoen maanden. Als het grind eenmaal goed is aangelegd, vraagt het niet om veel onderhoud. Af en toe harken is meestal voldoende. Met grind of split is het tevens mogelijk om perkjes en borders netjes af te werken als u behoefte heeft aan een onderhoudsarme tuin.

Bij Michel Oprey & Beisterveld maken ze gebruik van Nidagravel. Dit zijn honingraatstructuur platen die zorgen dat het grind op zijn plaats blijft. Ontsierende sporen, plassen en kuilen zijn dan ook verleden tijd.Op en top natuursteen, in zijn kleinste, meest eenvoudige vorm

Grind en split van Michel Oprey & Beisterveld is 100% natuursteen. Veel producten in ons assortiment zijn exclusief bij ons verkrijgbaar. Daarnaast geldt dat heel veel van de split en grind soorten van Michel Oprey & Beisterveld speciaal geselecteerd zijn en met heel vaak extra kwaliteitseisen. Zo komt de Yellow Sun Extra split nog altijd van geselecteerde groeves uit het zuiden van Duitsland en wordt de Basalt split nog steeds ingekocht bij groeves die de meest zwarte kleur kunnen garanderen.

Grind en split. Een duurzaam product met veel voordelen

Meer nieuws

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.