Offerte aanvragen ( product(en))

Nieuwe collectie van Neolith!

Nieuwe collectie van Neolith!

Nieuws

05/08/2020 09:37 | tags: nieuws, blog

Verantwoorde elegantie op de beste manier. Six•S is een collectie geïnspireerd op de saamhorigheid, weerbaarheid en moed van de wereldwijde samenleving. Een percentage van de verkoop van de collectie zal daarom gaan naar goede doelen die te maken hebben met Covid-19. De combinatie van hoge sterkte en ultra bestendigheid maakt Neolith® een materiaal dat geschikt is voor binnen- en buiten toepassingen en dat ook na lange tijd onveranderd blijft. De nieuwe Six•S Collection is specifiek ontworpen zodat uw zintuigen het materiaal optimaal kunnen ervaren. Dat is mogelijk dankzij de state-of-the-art technologie en de ontwikkeling van speciale texturen en finishes die ervoor zorgen dat het materiaal aantrekkelijk aanvoelt.

 

Neolith Abu Dhabi White

     

Zes unieke kenmerken voor zes exclusieve modellen.

SOLIDARY
SOLIDAIR: Six•S, geboren midden in een wereldwijde medische en economische crisis, is een collectie die geïnspireerd is op de thema's solidariteit, weerbaarheid en moed van de mondiale samenleving. Een percentage van de verkoop van de collectie zal daarom gaan naar goede doelen die te maken hebben met Covid-19.

STRONG
STERK: De combinatie van hoge sterkte en ultra bestendigheid maakt Neolith® een materiaal dat geschikt is voor binnen- en buiten toepassingen en dat ook na lange tijd onveranderd blijft.

STYLISH
STIJLVOL: Alle Neolith® platen zijn een unieke combinatie van stijl en inhoud, beïnvloed door wereldwijde ontwikkelingen in designtrends en -smaken, met hyperrealistische dessins. S-six

SENSORY
SENSORISCH: De nieuwe Six•S Collection is specifiek ontworpen om een multisensorische, multizintuiglijke, ervaring te bieden. Dat is mogelijk dankzij de state-of-the-art technologie en de ontwikkeling van speciale texturen en finishes die ervoor zorgen dat het materiaal aantrekkelijk aanvoelt.

SUSTAINABLE
DUURZAAM: Neolith is een 100% natuurlijk oppervlak gemaakt door een bedrijf dat 'carbon neutral', koolstofneutraal, is en voortdurend investeert in milieuvriendelijke productietechnologie evenals in andere groene innovaties.

SANITARY
HYGIËNISCH: Goede hygiëne is absoluut noodzakelijk voor lichamelijk welzijn. Neolith® biedt ultrahygiënische en gemakkelijk te desinfecteren oppervlakken.

 

Nieuwe collectie van Neolith!

Meer nieuws

Related Products

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.