Offerte aanvragen ( product(en))

NIEUW | Pareti Naturali

NIEUW | Pareti Naturali

Nieuws

03/12/2020 01:29 | tags: nieuws, blog

Pareti Naturali is een uniek, robuust en elegant product dat meteen een wow-factor geeft aan uw muur of gevel. Door de verscheidenheid aan soorten en afwerkingen is de Pareti Naturali collectie voor iedere smaak geschikt. Een ander voordeel is de eenvoudige plaatsing van het product. Pareti Naturali is zowel buitenshuis als binnenshuis toe te passen en kan perfect gecombineerd worden met andere materialen zoals hout, staal of stucwerk.
Pareti Naturali vormt een harmonieus geheel aan tal van stijlen. Terwijl dit betonproduct aan sommige gebouwen een oude, traditionele of authentieke look geeft, kan het bij andere woningen net een moderne of hedendaagse touch toevoegen. Het maakt de ruimtes in ieder geval gezellig en warm door er meer diepgang en reliëf aan toe te voegen. Van een rustieke en chique look tot een modern en urban ontwerp, voor ieder project bestaat een ideale verwerking met dit materiaal.


Niet van echt te onderscheiden

Pareti Naturali zijn zeer waarheidsgetrouwe kopieën van natuursteen. Het prachtige decoratieve en esthetische karakter geeft elke wand een natuurlijke dimensie.

Binnen of buiten

Pareti Naturali is niet poreus of glad en kan dus zowel buiten als binnen gebruikt worden. U kunt Pareti Naturali toepassen als decoratief element maar ook als volledige gevel- of wandbekleding. De mogelijkheden zijn eindeloos, laat uw fantasie de vrije loop!


Makkelijk te plaatsen

Een heel belangrijk voordeel van Pareti Naturali is dat het product eenvoudig te plaatsen is. Door de vlakke achterkant, kunnen de Pareti Naturali gemakkelijk en snel worden verlijmd op elke vlakke draagmuur.

Ecologisch

Pareti Naturali wordt door de natuur geïnspireerd. Het afbouwen van waardevolle grondstoffen is tot een minimum beperkt en de natuurlijke grondstof bronnen blijven bewaard. Daarnaast is het materiaal voor de volle 100% recyclebaar.

NIEUW | Pareti Naturali

Meer nieuws

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.