Offerte aanvragen ( product(en))

Nieuw in ons assortiment | Boxer Mozaïeken

Nieuw in ons assortiment | Boxer Mozaïeken

Nieuws

15/06/2021 11:09 | tags: nieuws, blog

Boxer, nieuw in onze collectie. Veelzijdig en uniek, dat zijn woorden waarmee we deze serie het beste kunnen omschrijven. Van marmer en aluminium tot houtlook en glasmozaïek, Boxer heeft het. Een waardevolle aanvulling voor het interieur en een echte blikvanger. Laat u inspireren!

Met mozaïek, en in het bijzonder onze nieuwe Boxer serie, geeft u een unieke uitstraling aan uw woning. Door de verschillende designs en uitvoeringen worden niet alleen wanden maar ook vloeren omgetoverd en ontstaan de meest unieke ruimtes. De combinaties en uitvoeringen zijn onbeperkt met mozaïeken van Boxer. Gaat u voor een strakke en eigentijdse uitstraling, of juist meer voor warm en nonchalant? De keuze is aan u.

De Boxer serie is vervaardigd uit kostbare, resistente en milieuvriendelijke materialen. Daarnaast worden de mozaïeken geleverd op kant-en-klare matten. Dit maakt de verwerking eenvoudig en snel.
Chevron AutumnEen variatie aan materialen, kleuren, vormen en patronen

Een van de belangrijkste kenmerken van de Boxer Serie is de ruime keuze uit verschillende materialen, kleuren, vormen en patronen. Zo hebben we bijvoorbeeld de Boxer Esa Shine Tortora en de Boxer Safari White. De hexagon tegels zorgen meteen voor een modern en eigentijds effect. Waar u bij de Esa Shine Tortora voor een praktische en makkelijk schoon te maken tegel kiest, gaat u bij de Safari White voor een trendy marmerlook. Een look die we ook steeds vaker terugvinden in onze interieurs.
Esa Shine Tortora

Safari WhiteWaan u in de mediterrane sferen met de Boxer Vintage Multicolor. De kleuren en vormen zijn dankzij het modulaire karakter van de tegels willekeurig gekozen en samengesteld om beweging en karakter aan de ruimte te geven. Wilt u een moderne omgeving warm en trendy maken? Ga dan voor de Boxer Vintage Multicolor!
Vintage MulticolorDe Kiel Dark van Boxer is een mozaïek met glanzende en ondoorzichtige keramische tegels in combinatie met marmer en leisteen. De ongebruikelijke en minder traditionele vorm maakt dit mozaïek anders en zorgt voor een speels effect.
Kiel DarkBekijk de volledige collectie en raak geïnspireerd door al het moois dat deze serie te bieden heeft.

Nieuw in ons assortiment | Boxer Mozaïeken

Meer nieuws

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.