Offerte aanvragen ( product(en))

Ceramaxx, performance to the maxx!

Ceramaxx, performance to the maxx!

Nieuws

12/11/2019 10:00 | tags: nieuws, blog

Bij Michel Oprey & Beisterveld kunt u kiezen uit het grootste assortiment in keramische terrastegels van de Benelux. Sinds dit jaar mogen wij u met trots onze nieuwe collectie presenteren. Een nieuwe innovatie die de goede eigenschappen bij elkaar brengt van de reeds bekende 2 cm dikke keramische tegels. Verkrijgbaar in de formaten 60x60x3 en 90x90x3.

Deze nieuwe 3 cm dikke keramische tegel heeft een grote draagkracht. Deze eigenschap maakt het mogelijk om deze toe te passen in de oprit van de woning en het plaatje hierdoor compleet te maken. Door bijvoorbeeld een mooie mix te maken uit het pallet aan kleuraccenten van de keramische tegels, kan men een spannende opbouw maken van het geheel. Een ander groot pluspunt is dat ze eenvoudig in het zand gelegd kunnen worden. De drukbelasting van deze tegels is zo groot, dat ook bij correcte een verwerking in split of stabilisatie een langdurig stabiel resultaat gegarandeerd kan worden, ook bij opritten. Dit scheelt enorm in de totale kosten van de bestrating. Een winwin situatie!

Deze innovatie doet geen afbreuk aan de goede eigenschappen van de welbekende 2 cm dikke keramische tegels. Daarbij moet u met name denken aan duurzaamheid en gebruiksgemak. De designs zijn haast niet meer te onderscheiden van de originele materialen (natuursteen, beton, hout). Zo combineert keramiek het beste van 2 werelden. Onze gehele collectie van 3 cm tegels, bestaat enkel uit gerectificeerde tegels, die uiterst maatvast zijn. Uiteraard nemen we alleen de beste kwaliteit in onze collectie en is er veel zorg besteed aan de ontwikkeling van exclusieve designs.

Ceramaxx, performance to the maxx!

Meer nieuws

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.