Offerte aanvragen ( product(en))

Michel Oprey & Beisterveld voor Liberation route.

Michel Oprey & Beisterveld voor Liberation route.

Nieuws

05/11/2019 10:38 | tags: nieuws, blog

De Liberation Route Europe is een steeds uitbreidende internationale herdenkingsroute die belangrijke mijlpalen uit de moderne Europese geschiedenis met elkaar verbindt.

De verhalen laten je beleven wat zich in 1944 en 1945 afspeelde in Nederland en de Duitse grensstreek. De route vormt een schakel tussen de belangrijkste regio’s tijdens de opmars van de westelijke geallieerden vanaf Zuid-Engeland naar de stranden van Normandië, de Belgische Ardennen, Brabant, Limburg, Arnhem, Nijmegen, het Hürtgenwald en Berlijn. Deze route kenmerkt zich door Maaskeien met informatiepanelen, de zogenaamde luisterplekken.

Project bijdrage Michel Oprey & Beisterveld

Michel Oprey & Beisterveld verzorgd voor de Liberation Route Europe de luisterstenen. Inmiddels zijn meer dan 20 luisterlocaties in Limburg gerealiseerd. Op iedere luisterplek is een hoorspel te beluisteren over de indrukwekkende belevenissen van één of meer personen tijdens de laatste oorlogsjaren. Ook zijn de verhalen te lezen in drie talen en kun je via een QR-code de verhalen downloaden op je smartphone.

Op 4 november 2019 heeft Michel Oprey & Beisterveld in Meijel de nieuwe luistersteen geplaatst. 

 

Michel Oprey & Beisterveld voor Liberation route.

Meer nieuws

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.