Offerte aanvragen ( product(en))

Overname Novastone Ceramics and Natural Stones

Overname Novastone Ceramics and Natural Stones

Nieuws

01/02/2022 10:30 | tags: nieuws, blog

Met ingang van 1 februari 2022 neemt Michel Oprey & Beisterveld het concept en de voorraden van Novastone BV over. Als bedrijf zijn we erg blij dat we deze stap hebben kunnen zetten.

Michel Oprey & Beisterveld is al jaren leidend op het gebied van keramiek en natuursteen. De afgelopen jaren zijn er reeds mooie stappen gezet met o.a. de introductie van Ceramaxx. Met de toevoeging van het Novastone assortiment, onder de naam Ceranova, zet Michel Oprey & Beisterveld een belangrijke stap om haar klanten optimaal te blijven bedienen. Het Ceranova assortiment bestaat uit hoogwaardige keramische tegels van 1, 2 en 3 cm dik in een uniek binnen-buitenconcept, waarmee een bijzondere totaalbeleving gecreëerd kan worden. Michel Oprey & Beisterveld heeft als groothandel met een indoor- en outdoor afdeling de juiste ervaring om het Ceranova concept met haar klanten verder te ontwikkelen.

De activiteiten van Novastone BV zullen per direct worden geïntegreerd bij Michel Oprey & Beisterveld in Echt. De voorraden zullen zo spoedig mogelijk van Geleen naar Echt verplaatst worden. De offerte, orderverwerking en facturatie zal per direct door Michel Oprey & Beisterveld overgenomen worden. Reeds gemaakte commerciële afspraken en lopende orders met klanten, zullen uiteraard gerespecteerd c.q. geleverd worden.

Voor eventuele vragen kunt u terecht bij uw vaste contactpersoon bij Michel Oprey & Beisterveld of contact opnemen met Marcel Verdickt (marcel.verdickt@mo-b.nl).

Hartelijke groet,
Alle medewerkers van Michel Oprey & Beisterveld

Overname Novastone Ceramics and Natural Stones

Meer nieuws

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.