Offerte aanvragen ( product(en))

Zwembad | Inspiratie

Zwembad | Inspiratie

Blog

08/07/2020 10:58 | tags: blog

Waar voorheen de zomers in Nederland vaak wisselvallig waren, zijn ze tegenwoordig een stuk warmer. Veel hitterecords worden gebroken en hittegolven komen steeds vaker en langer voor. En zwembad aanleggen zien we dan ook steeds vaker! Wél is het verstandig om eerst goed te oriënteren voordat u een zwembad gaat aanschaffen. Het is een hele omslag voor de uitstraling van je tuin. Gelukkig is er voor iedere smaak een passende oplossing.

Design en luxe

Wat in de jaren '70 nog vrijwel onbereikbaar was, is vandaag een trend geworden. Een zwembad aanleggen in uw eigen tuin is geen droom meer, maar een onderdeel van een dynamische levensstijl.
Deze keramische tegel komt uit de collectie Ceramaxx van Michel Oprey & Beisterveld. Ceramaxx is een product, dat in veel opzichten zoveel zekerheid biedt, dat u echt zonder zorgen voor een héle lange tijd van uw terras zult kunnen genieten. Het gebruik van een keramische vloertegel in uw zwembad brengt enkele voordelen met zich mee. Kies uit verschillende stijlen, formaten en afwerkingen. Creëer een optisch grotere tuin met grote tegels of ga voor een speelse mozaïek. In samenwerking met enkele gerenommeerde designstudio’s zijn er voor Ceramaxx hoogwaardige collecties samengesteld, waarin alle stijlgroepen aan bod komen.

Landelijk Vintage
Een zwembad met landelijke sfeer, waarbij wederom Ceramaxx tegels van Michel Oprey & Beisterveld zijn verwerkt. De zone in en rond uw zwembad of wellness betegelen met keramische tegels kan een streling voor het oog worden. Door voor uw zwembad en de zone eromheen hetzelfde materiaal te kiezen als het omliggend terras, creëert u een harmonieus en weids effect. Esthetisch, praktisch en dankzij de kwaliteit van keramische tegels kunt u er nog jarenlang van genieten.

Modern en strak
Het materiaal voor de afwerking van de bodem, wanden en boordstenen bepaalt voor een groot deel de look van jouw zwembad. Er zijn natuurlijk heel wat mogelijkheden, maar voor een strakke uitstraling zijn vooral marmer en natuursteen erg populair als afwerkingsmateriaal. Voor een harmonische uitstraling is het vaak het mooist om de afdekranden voor zwembaden in hetzelfde materiaal uit te voeren als de tegels. Natuursteen is hét perfecte materiaal om uw zwembad te voorzien van mooie, afgewerkte zwembadranden. Ideaal om veilig te kunnen zwemmen en een extra dimensie aan uw zwembad te geven. In de meest gangbare soorten heeft Michel Oprey & Beisterveld daarom in diverse maten afdekranden in het assortiment met bijbehorende hoekoplossingen.

Zwembad | Inspiratie

Meer berichten

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.