Offerte aanvragen ( product(en))

Tips en trends voor opritten

Tips en trends voor opritten

Blog

06/11/2020 03:19 | tags: blog

Het aanleggen van de oprit brengt vaak de mogelijke vragen met zich mee. Zo moet hij praktisch zijn, maar is het ook belangrijk dat hij er stijlvol en passend uitziet. Een oprit is natuurlijk wel de eerste indruk van uw woning. Wij hebben de belangrijkste trends van dit afgelopen jaar voor u op een rijtje gezet.  
1. Ceramaxx

Ceramaxx is een keramische tegel van maar liefst 3 centimeter dik! Deze tegel ontketent een revolutie in de bestratingswereld omdat het niet alleen voor terrassen, maar ook geschikt is voor opritten. Op het gebied van draagkracht heeft Ceramaxx nagenoeg geen concurrentie. Deze tegels zijn zó sterk, dat ze zelfs ongebonden op een oprit kunnen worden toegepast. Ook plaatsing op tegeldragers is geen enkel probleem en compleet veilig.

In samenwerking met enkele gerenommeerde designstudio’s hebben we een hoogwaardige collectie samengesteld, waarin alle stijlgroepen aan bod komen. Of u nu van landelijk, klassiek of minimalistisch houdt, Ceramaxx heeft het allemaal! De 3 cm keramische tegels van Ceramaxx zijn verkrijgbaar in de formaten 60x60x3, 30x120x3, 60x120x3 en 90x90x3.


2. Grind en Split

De snelste manier om uw oprit een facelift te geven? Grind of Split! De meest basale verschijningsvorm van natuursteen is wel split of grind. Een luxueuze sfeer, een strak design of een tijdloze creatie. Dankzij ons uitgebreide assortiment kunnen wij u aan de ideale sierstenen voor uw tuin of oprit helpen. Die collectie bestaat voornamelijk uit decoratieve splitten en grinden, die ze uit de hele wereld importeren om decoratieve vlakken en gemakkelijk halfverhardingen aan te leggen.


3. Bestrating

Er zijn ook vele mogelijkheden op het gebied van bestrating. Denk aan clayville, kinderkoppen of waalformaat. Bestratingsmaterialen verdragen zware belastingen, zonder dat er dure funderingen moeten worden voorzien. Onze uitgebreide collectie bestaat uit bestratingsmaterialen in natuursteen én een kleurrijke collectie in gebakken klinkers. Allemaal keihard, oerdegelijk en tijdloos. Gemaakt om heel lang mee te gaan en dus lang van te genieten.

Tips en trends voor opritten

Meer berichten

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.