Offerte aanvragen ( product(en))

Wonen360.nl: Projectadviseur Estée Lasschuijt: "Met open armen ontvangen door de exposanten"

Wonen360.nl: Projectadviseur Estée Lasschuijt: "Met open armen ontvangen door de exposanten"

Blog

30/09/2020 09:12 | tags: blog

Michel Oprey & Beisterveld heeft in Vianen de grootste showroom (4500 m2) op het gebied van natuursteen en keramiek in Europa staan. Het imposante gebouw dient als inspiratiebron voor bezoekers, veelal consumenten die door dealers worden doorverwezen om met eigen ogen te zien wat er allemaal verkrijgbaar is. Om ook onder andere (interieur)architecten, stylisten en hoteleigenaren van dienst te kunnen zijn, heeft het bedrijf nu ook in ETC Design Center Europe een showroom in gebruik genomen. Op de begane grond van het inspiratiecentrum in Culemborg ontvangt projectadviseur Estée Lasschuijt de bezoekers.
De ETC Design Experience-dagen, die afgelopen week werden gehouden, zijn in volle gang als we Estée spreken. "We staan hier nu een paar dagen en ik moet zeggen dat we heel tevreden zijn. Zeker maandag en dinsdag was het lekker druk. We hadden goed de tijd om te kunnen kletsen en een rondje met de klanten door de stand te maken. De showroom ziet er net iets spannender uit en heeft ook meer kleur dan die in Vianen", weet Estée.

Tegelleverancier

"De reacties zijn heel goed", vervolgt ze. "In het ETC stond maar een tegelleverancier, dus bezoekers zijn blij dat wij er als Michel Oprey & Beisterveld zijn bijgekomen. Ook door de exposanten zijn we met open armen ontvangen, want van deze en gene kregen we producten om onze stand verder op te fleuren: verlichting van Maretti Lighting, stoffen van Claire Declemy van Belliny, bloemen van Pot & Vaas etc. Al met al een heel warm welkom."

Natuursteen en keramiek

Michel Oprey & Beisterveld voert het meest uitgebreide assortiment natuursteen en keramiek van de Benelux. "Omdat wij zowel natuursteen als keramiek verkopen, kunnen wij iedereen objectief informeren. We staan onder geen enkele commerciële druk om de klant een bepaalde richting in te duwen. De klant kiest uiteindelijk voor het product dat het beste bij hem of haar past", liet marketingman Rolf Keulen in een eerder verschenen interview met Wonen360 weten.

Auteur: Leo Elenbaas
© Wonen360.nl

Wonen360.nl: Projectadviseur Estée Lasschuijt: "Met open armen ontvangen door de exposanten"

Meer berichten

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.