Offerte aanvragen ( product(en))

Neolith Urban Boutique Amsterdam

Neolith Urban Boutique Amsterdam

Blog

01/05/2023 11:06 | tags: blog

"De beste manier om het potentieel van een materiaal echt te begrijpen, is als je het kunt bekijken in mooie ruimtes met realistische ontwerpen. We willen laten zien hoe het publiek de oppervlakken echt kan toepassen in allerlei concrete settings."


Rondje Neolith Urban Boutique Amsterdam

De looproute begint met het beklimmen van de sculpturale trap die bekleed is met model Mont Blanc. De schoonheid van dit ontwerp wordt nog versterkt door de karakteristieke ledverlichting op de hele route.

De bezoeker die deze ruimte betreedt, kan de fantastische eigenschappen van het materiaal bewonderen aan de hand van de met Neolith beklede wanden waarbij het design geïnspireerd is op steenaderen zoals in een natuursteengroeve, in een magische combinatie van twee elkaar afwisselende kleuren: Mont Blanc en New York–New York.

Na deze entree gaan de bezoekers stap voor stap verder met het ontdekken van heel verschillende toepassingen van Neolith, waarbij het materiaal op creatieve wijze geïntegreerd is.

Eerst komt de bezoeker nu in het Neolith Laboratory. Dit is het meest technische gedeelte van Neolith Urban Boutique Amsterdam. Hier worden de diverse collecties in de verschillende diktes van 3, 6, 12 en 20 mm geshowd. Er staan Neolith-platen opgesteld en er zijn diverse stalen te zien, zodat de bezoekers hier in direct contact komen met het materiaal en het kunnen voelen.

Dan volgt er een ruimte met woningtoepassingen, zoals een badkamer met een spectaculaire vloer bekleed met Nero Marquina en Blanco Carrara, geïnspireerd op het design van Virginia Sánchez voor Casa Decor 2017.


Een andere woningtoepassing die de bezoekers hier kunnen bekijken, is de keuken. Deze bevindt zich op een ander niveau, vanwaar de bezoeker overzicht heeft over de rest van de ruimtes. In de keuken kan de bezoeker een elegant keukeneiland bekijken in de kleur Calacatta gold. In deze ruimte kan de bezoeker een spectaculaire met Mar del Plata beklede wand bewonderen. De witte en grijzige aderen van dit model zijn hier gecombineerd met het smetteloze wit van Arctic White in het middelste gedeelte van de wand, welke gebruikt kan worden als projectiescherm.

We lopen verder, waar we een retailruimte kunnen ontdekken: een schoonheidssalon en barber-shop. Deze ruimte is gecreëerd om een winkel/bedrijfsruimte te laten zien, en de veelzijdigheid van het materiaal goed tot uiting te laten komen, bijvoorbeeld in details zoals de spiegels en planken omlijst met de kleur Terrazo Ceppo.

 

De Neolith Urban Boutique Amsterdam is een indrukwekkende ruimte vol details, effecten en met de grootste zorg gemaakte ontwerpen die precies doen wat ze moeten doen: fantastisch goed laten zien wat Neolith te bieden heeft qua toepassingen, design en snijmogelijkheden.

 

Bezoek de NUB Amsterdam!

Adres: Amstel 135 / 2de verdieping, 1018 EN Amsterdam, Nederland

Openingstijden: dinsdag tot vrijdag van 10:00 tot 17:30 uur
Zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur

Voor een bezoek kunt u het beste contact opnemen met:

Linda van der Meulen
0031-6 28 34 37 74
linda.vdmeulen@mo-b.nl


Neolith Urban Boutique Amsterdam

Meer berichten

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.