Offerte aanvragen ( product(en))

"Deftig, tijdloos en uniek: Marmer"

"Deftig, tijdloos en uniek: Marmer"

Blog

29/04/2020 04:08 | tags: blog

Deftig, tijdloos en uniek, die drie woorden zijn van toepassing op marmer. In een wereld die alsmaar verder digitaliseert en versnelt, lijken we op zoek naar warmte en karakter in onze leefomgeving. Eén van de voornaamste interieurtrends voor 2020 is dan ook warm, rond, zacht en romantisch. Sfeervol, natuurlijk en luxueus zijn dan ook de sleutelwoorden in het interieur van de nabije toekomst.


Marmer is een investering in een interieur
De uitstraling van marmer past uitstekend binnen deze trend. De aderstructuur in dit materiaal zorgt voor de rijke, natuurlijke uitstraling die het elegante en tijdloze karakter van ons moderne interieur benadrukken. Het ademt luxe. En dat is het ook. Dit type natuursteen past met zijn levendige karakter in bijna iedere woonstijl. Je kunt marmer overal en in alle kleuren en maten laten terugkomen. Het is niet alleen mooi op de vloer, maar werkt ook fantastisch als het doorgetrokken wordt in de muren. Het is weliswaar kostbaar maar ook onverwoestbaar en daarom kan het een mooie investering zijn, ook voor in huis.

De collectie van Michel Oprey bevat een aantal marmer tegels en platen. Niet alleen van natuursteen, maar ook van Neolith.


De Carrara White is de eerste marmer imitatie die Michel Oprey in het outdoor assortiment heeft geïntroduceerd.Marmer in de tuin

Marmer verovert de interieurs. Een snel opkomende trend die we ook in het exterieur steeds meer terug gaan zien. In tegenstelling tot echt marmer, heeft de keramische variant bijzonder praktische eigenschappen. Ze zijn kleurvast, krasvast en zeer onderhoudsvriendelijk.

De Carrara White is de eerste, klassieke marmer imitatie die Michel Oprey in het outdoor assortiment heeft geïntroduceerd. De Carrara is er in de afmeting 60 x 90 x 2 cm. Een langwerpige tegel die de tuin meer lengte of breedte geeft, waardoor hij ruimer oogt.

"Deftig, tijdloos en uniek: Marmer"

Meer berichten

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.