Offerte aanvragen ( product(en))

Dé kleuren van 2024

Dé kleuren van 2024

Blog

06/12/2023 08:39 | tags: blog

Laten we samen een duik nemen in de meest opmerkelijk kleurtrends voor 2024.

Expressieve kleurenpaletten
Terwijl zachte neutrale kleuren de toon zetten in 2023, verwelkomt 2024 een gedurfde ommezwaai met expressieve en levendige kleurenpaletten. Diepe tinten zoals intens blauw, levendig geel en warm kastanjebruin veroveren alle interieurs. Dit jaar draait alles om het omarmen van levendige kleuren en het combineren ervan op onverwachte en fascinerende wijzen. Ontdek de kracht van kleur en geef het interieur een sprankelende, nieuwe dimensie!

Kleuren van het jaar
Gerenommeerde merken hebben hun 'Kleur van het Jaar' voor 2024 onthuld. PPG introduceert 'Limitless', een honingbeige tint met een frisse en warme uitstraling, die de kracht van een primaire kleur combineert met de neutraliteit van een neutrale tint. AkzoNobel deelt 'Sweet Embrace' als de 'Flexa Kleur van het Jaar 2024', een comfortabele pastelkleur samengesteld uit grijs en lichtroze. Deze zachte kleuren vormen een perfecte aanvulling op de expressieve kleurenpaletten, waardoor er een harmonieus en veelzijdig interieur ontstaat.

Persoonlijke well-being en flexibele ruimtes
In 2024 is er een opvallende verschuiving naar kleuren die welzijn en flexibiliteit in de leefruimte benadrukken. Huizen worden ontworpen met het oog op ontspanning, mindfulness en gezondheid, met in-house wellness-ruimtes, meditatieruimtes en natuurlijke serres. Traditionele ruimtes evolueren naar multifunctionele gebieden die zich aanpassen aan verschillende behoeften. PPG en AkzoNobel weerspiegelen deze trend met ontspannen verfkleuren, waarmee mensen een ideale omgeving voor ontspanning kunnen creëren. Ontdek de kracht van kleur in het bevorderen van welzijn en het creëren van flexibele, rustgevende thuisomgevingen!

 

Dé kleuren van 2024

Meer berichten

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.