Offerte aanvragen ( product(en))

De kracht van keramiek

De kracht van keramiek

Blog

18/09/2020 10:19 | tags: blog

De technische ontwikkelingen in keramiek zijn de laatste jaren in een stroomversnelling geraakt. Als natuursteenspecialist hebben we natuurlijk een uitstekend referentiekader en zijn we daardoor extra kritisch op onze collectie keramische vloertegels. Keramische vloertegels moeten wat ons betreft zowel functioneel als decoratief iets toevoegen aan onze collectie natuursteen. Door nieuwe technologieën zijn er producten op de markt gekomen waar wij volledig achter kunnen staan, zowel kwalitatief als esthetisch.



De meeste tegels in onze collectie zijn gerectificeerd. Dat betekent dat de oppervlaktemaat 100% nauwkeurig is. Keramische tegels zijn kleurecht, zuur- en chemicaliën bestendig, zeer onderhoudsvriendelijk en het uiterlijk zal in de loop der tijd niet of nauwelijks veranderen. Door moderne poedertechnieken en digitale applicaties kan men theoretisch een oneindig aantal verschillende tegels in één en dezelfde serie maken. Hierdoor ontstaat een zeer divers en natuurlijk patroon, waardoor de uitstraling van natuursteen benaderd wordt.




Tegenwoordig zijn deze tegels verkrijgbaar in verschillende looks zoals beton, kalksteen, marmer en vintage. Ook onze keramische houtlook is niet van echt te onderscheiden. En in tegenstelling tot echt hout hoeft u zich geen zorgen te maken over verkleuring. De bijzonder praktische eigenschappen van keramiek zorgen in welke look dan ook voor een lange levensduur.



De kracht van keramiek

Meer berichten

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.