Offerte aanvragen ( product(en))

Trends binnen natuursteen

Trends binnen natuursteen

Blog

22/05/2023 09:42 | tags: blog

Binnen de trends zien we dat natuursteen steeds nadrukkelijker aanwezig is. Welke trends zien wij zich dit jaar ontwikkelen?

 

 

XXL-tegels en Slabs
Groot, groter, grootst. De vraag naar grote (natuursteen)tegels wordt steeds meer en we zien dat dit XXL formaat zowel binnen als buiten steeds vaker wordt toegepast. Het gebruik van slabs als wandbekleding is ook een ware trend en geeft de mooiste resultaten. Gebruik twee opeenvolgende platen uit hetzelfde blok en het resultaat is waanzinnig!

Van binnen naar buiten
De zomers in Nederland worden steeds langer en warmer, met als resultaat dat de tuin een verlengstuk is geworden van onze huiskamer. Daardoor zien we steeds vaker dat er een tegel wordt gekozen die zowel binnen als buiten gelegd kan worden. Zo wordt de binnen- en buitenomgeving met elkaar verbonden. Door de oersterke eigenschappen van natuursteen kunnen deze in beide gevallen toegepast worden.

Uitbundig marmer
Wie denkt aan marmer, denkt vaak aan de hagelwitte natuursteen met de donkere gouden nerf. Laat je niet beperken want marmer komt in alle soorten kleuren, van roze tot pikzwart. Wie wil opvallen met een uitgesproken interieur komt uiteindelijk uit bij marmer. Wil je de meest exotische marmers van dichtbij bewonderen? Onze platenhal in Echt heeft een prachtige marmercollectie in alle soorten kleuren.

Natuurlijk robuust
De traditionele natuurlijke look is weer helemaal in trek. Waar we een paar jaar geleden nog vooral strakke en minimalistische ontwerpen voorbij zagen komen, wordt er op dit moment vooral gewerkt met robuuste materialen en uitstralingen. Zo is bijvoorbeeld de graniet weer helemaal in opkomst en ook diverse soorten hardsteen worden steeds meer gebruikt.

Beige
De interieurtrend van 2023 blijkt toch wel de kleur beige, in alle soorten en maten! Binnen de natuursteen zie je de vraag naar Travertin steeds groter worden. Deze zandkleurige steen heeft een zeer natuurlijke, ruwe maar ook zachte uitstraling. Travertin is helemaal ‘hot’ op dit moment.

 

Natuursteen is een uitermate uniek product en kent veel soorten en maten. Op zoek naar de juiste natuursteen? Dan ben je bij Michel Oprey en Beisterveld aan het goede adres. Wij staan al jaren bekend als natuursteen specialist en zijn blij met de groeiende vraag naar dit mooie product.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op en plan een afspraak met een van onze natuursteenspecialisten.

Trends binnen natuursteen

Meer berichten

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.