Offerte aanvragen ( product(en))

Mix and Match

Mix and Match

Blog

22/07/2020 09:10 | tags: blog

Zelf zou u er misschien niet zo snel aan denken, de combinatie van twee verschillende tegels. Maar waarom zou u zich beperken tot één product, als er zo veel te kiezen is? Het kan immers net dat gewenste effect geven waar u naar op zoek was. Juist verschillende materialen maken dat je tuin spannend wordt. Door twee kleuren tegels te gebruiken kun u verschillende accenten leggen in delen van uw tuin. Hierin zijn vele opties mogelijk. Gebruik bijvoorbeeld de tegels om een patroon te creëren of combineer verschillende formaten en kleuren.
Of kies bijvoorbeeld voor een lichte en donkere tegel. Hierdoor creëert u twee terrassen, maar ondanks dat blijft het toch een geheel en straalt het rust uit. Nog een andere trend op gebied van tegels en interieur is toch wel de decortegel. Met deze prachtig versierde tegels, waarvan de inspiratie komt uit warme oorden als Spanje, Italië, Portugal en Marokko, creëert u een vakantiegevoel in uw eigen tuin! Combineer deze met een rustige tegel en er ontstaat een heel dynamisch effect.

Grind en split

Met grind en split creëert u een unieke, natuurlijke en verzorgde uitstraling. Er zijn talloze kleuren om uit te kiezen. Dat is mooi, want zo kunt u split en grind altijd aansluiten bij andere elementen, wat weer zorgt voor een mooi contrast. Zo kunt u donkergrijze tegels combineren met een lichte grind of split voor een strakke en moderne tuinstijl. Voor een meer natuurlijke, botanische uitstraling kunt u bijvoorbeeld kiezen voor beige kleurige tegels in combinatie met Castle grind en veel groen, wat erg rustig oogt. We zien steeds vaker dat er voor grind wordt gekozen in combinatie met prachtige, grote tegels. De tegels worden dan bijvoorbeeld niet strak tegen elkaar gelegd, maar het grind wordt tussen de tegels in gelegd. Dit zorgt ervoor dat de bestrating bijvoorbeeld wordt ‘gebroken’. Het geeft een ruimtelijk effect, omdat de grote tegels op deze manier als ‘stapstenen’ dienen.Mix and Match

Meer berichten

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.