Offerte aanvragen ( product(en))

Een succesverhaal

Een succesverhaal

Blog

07/04/2020 11:10 | tags: blog

In het kleine dorpje Soerendonk in Noord-Brabant, vlak bij de Belgische grens wonen Silvia en Ben. Hier kochten ze hun droomhuis, een boerderij die na 1985 werd opgebouwd, nadat het oude gebouw was afgebrand. Silvia en Ben vielen als een blok voor de charme van de woning. Ze hebben het complete gebouw onder handen genomen. In elf jaar tijd transformeerde de boerderij van een fijn huis naar een heerlijk droomhuis.

Natuurlijke uitstraling met stoere materialen.

Het woonhuis heeft van zichzelf een landelijke uitstraling, dus dat was het startpunt voor de sfeer. De wens was om een natuurlijke uitstraling met stoere materialen en grootse gebaren te verkrijgen. Vandaar de grote keuken, grote deuren, ruwe en getrommelde materialen. De woning straalt rust uit en het gebruik van exclusievere materialen zorgt voor een natuurlijke uitstraling. De grootse gebaren beginnen direct na binnenkomst. Een enorme houten taatsdeur biedt toegang van de hal naar de keuken met lange eettafel. De keuken zelf doet robuust aan met donker hout en ijzeren details. De stalen deuren naar het kantoor en de woonkamer doen er nog een schepje bovenop, terwijl ze mooi contrasteren met de lichte natuurstenen vloer.Het tegelwerk binnen en buiten werd verzorgd door Michel Oprey & Beisterveld. Het mooie aan deze woning is de harmonie tussen de verschillende materialen. De lichte natuurstenen vloer combineert mooi met het donkere natuurstenen aanrechtblad en de houten elementen van de keuken. Ook in de badkamer is gekozen voor een natuursteen element dat weer een eenheid vormt met de rest van de materialen.

Genieten van de stilte

De woning is schitterend, maar de tuin doet er zeker niet voor onder. Hier heerst een oase van rust. De natuurstenen tegels rondom het zwembad brengen een mooi contrast met de groene beplanting en het rieten dak van de woning.

Een succesverhaal

Meer berichten

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.