Offerte aanvragen ( product(en))

Ceramaxx: Performance to the maxx

 

Ceramaxx tegels bestaan uit 2 & 3 cm massief, keramisch materiaal. Het is een product dat in veel opzichten zoveel zekerheid biedt, dat u echt zonder zorgen voor een héle lange tijd kunt genieten van uw terras. Door de enorme draagkracht van deze tegels zijn ze zelfs geschikt voor de oprit. 

Maar Ceramaxx is meer dan dat, véél meer. Ceramaxx ontketent een revolutie in de bestratingswereld, die tot voor kort werd gedomineerd door beton- en kleiklinkers, omdat het niet alleen geschikt is voor terrassen maar ook voor opritten. Ceramaxx tegels hebben een enorme draagkracht, waardoor ze bij een juiste verwerking ook geschikt zijn voor opritten. Ceramaxx is verkrijgbaar in de volgende afmetingen:
60 x 60 cm
80 x 80 cm
80 x 40 cm
90 x 90 cm
120 x 30 cm
120 x 60 cm Designs

Michel Oprey & Beisterveld stelt hoge eisen aan de kwaliteit van de producten en er is er veel zorg besteed aan de ontwikkeling van exclusieve designs. In samenwerking met enkele gerenommeerde designstudio’s is er een hoogwaardige collectie samengesteld, waarin alle stijlgroepen aan bod komen. Of u nu van landelijk, modern of minimalistisch houdt, Ceramaxx heeft het allemaal!


Duurzaamheid en gebruiksgemak zijn overigens twee grote voordelen van het gebruik van keramische tegels. Door de technieken die gebruikt worden zijn de tegels qua stijl haast niet te onderscheiden van de originele producten zoals natuursteen. Keramische tegels in het algemeen en dus ook Ceramaxx, zijn kleurvast en de kleur zal in de loop der tijd dus ook nauwelijks veranderen. Alle Ceramaxx tegels hebben een stroef oppervlak en zijn dus ook onder natte omstandigheden veilig beloopbaar. Ook zijn de tegels bestand tegen krassen.

Waarom 3 cm keramiek

De tegels van Ceramaxx hebben een extreem hoge buig-, trek- en druksterkte. Het is geen gelijmd product, dus het kan ook nooit loslaten. De draagkracht is vele male sterker dan 6 cm beton of tegels die bestaan uit een gelijmde keramische tegel op een betonnen ondergrond. 2 cm keramische tegels kunnen voor opritten alleen ‘gebonden’ worden toegepast. Dat wil zeggen, verlijmd op een betonplaat, of verwerkt in de Monokorn. Bij Ceramaxx is een “ongebonden” verwerking ook mogelijk. Dat betekent een enorme besparing op de plaatsingskosten.Frescato

Legna

Metalica

Montpellier Vintage

Pietra Belgio Grigio

Pizarra

Puzzolato

Travertin Crosscut

Unico Robusto

Ceramaxx series

Amazonia

Andes

Ardeche

Ardesia

Basaltina

Bourgogne

Cimenti Clay

Dekor Classic

Durban Slate

French Vintage

Ervaar Ceramaxx tegels en meer bij Michel Oprey & Beisterveld

Laat u verrassen door de Ceramaxx tegels in een van onze showrooms in Nederland. Vergelijk ter plekke welke tegel het beste bij uw wensen past. Op deze manier krijgt u een zo compleet mogelijk beeld van alle mogelijkheden inclusief vrijblijvend, deskundig advies.
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.