Offerte aanvragen ( product(en))

Ceramaxx: Performance to the maxx

Ceramaxx tegels bestaan uit 3 cm massief, keramisch materiaal. Het is een product dat in veel opzichten zoveel zekerheid biedt, dat u echt zonder zorgen voor een héle lange tijd kunt genieten van uw terras. Door de enorme draagkracht van deze tegels zijn ze zelfs geschikt voor de oprit.

Maar Ceramaxx is meer dan dat, véél meer. Ceramaxx ontketent een revolutie in de bestratingswereld, die tot voor kort werd gedomineerd door beton- en kleiklinkers, omdat het niet alleen geschikt is voor terrassen maar ook voor opritten. Ceramaxx tegels hebben een enorme draagkracht, waardoor ze bij een juiste verwerking ook geschikt zijn voor opritten. Niet alleen op technisch vlak zijn Ceramaxx tegels uitblinkers in hun klasse. Het is namelijk het enige merk dat nauwkeurige afstandhouders op haar tegels monteert. Hierdoor is het plaatsen van de tegels niet alleen eenvoudiger maar ook een stuk sneller.

  • Verkrijgbaar in de mooiste designs
  • Door de enorme draagkracht geschikt voor opritten
  • Eenvoudige en snelle plaatsing door afstandhouders
  • Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Ceramaxx Collectie >  


Designs


Michel Oprey & Beisterveld stelt hoge eisen aan de kwaliteit van de producten en er is er veel zorg besteed aan de ontwikkeling van exclusieve designs. In samenwerking met enkele gerenommeerde designstudio’s is er een hoogwaardige collectie samengesteld, waarin alle stijlgroepen aan bod komen. Of u nu van landelijk, modern of minimalistisch houdt, Ceramaxx heeft het allemaal!

Duurzaamheid en gebruiksgemak zijn overigens twee grote voordelen van het gebruik van keramische tegels. Door de technieken die gebruikt worden zijn de tegels qua stijl haast niet te onderscheiden van de originele producten zoals natuursteen. Keramische tegels in het algemeen en dus ook Ceramaxx, zijn kleurvast en de kleur zal in de loop der tijd dus ook nauwelijks veranderen. Alle Ceramaxx tegels hebben een stroef oppervlak en zijn dus ook onder natte omstandigheden veilig beloopbaar. Ook zijn de tegels bestand tegen krassen.Waarom 3 cm keramiek


De tegels van Ceramaxx hebben een extreem hoge buig-, trek- en druksterkte. Het is geen gelijmd product, dus het kan ook nooit loslaten. De draagkracht is vele male sterker dan 6 cm beton of tegels die bestaan uit een gelijmde keramische tegel op een betonnen ondergrond. 2cm keramische tegels kunnen voor opritten alleen ‘gebonden’ worden toegepast. Dat wil zeggen, verlijmd op een betonplaat, of verwerkt in de Monokorn. Bij Ceramaxx is een “ongebonden” verwerking ook mogelijk. Dat betekent een enorme besparing op de plaatsingskosten.Onderhoudsvriendelijk


Onderhoudsvriendelijk, waarschijnlijk een van de belangrijkste kernpunten bij de zoektocht naar de juiste tegel. Onze keramische Ceramaxx tegels mogen gereinigd worden met agressieve chemicaliën en met een hogedrukreiniger worden schoongespoten. In de winter kan ook probleemloos dooizout worden gebruikt. Vuil zal zich slechts oppervlakkig aan de tegels hechten. Wel wordt aanbevolen om bladeren en zand regelmatig van het oppervlak te verwijderen. Om onkruid in de voegen te voorkomen wordt er een speciale cementaire voeg aangebracht, waardoor ook op dit gebeid het onderhoud tot een minimum wordt beperkt.


Zagen 3cm Ceramaxx tegels

Verwerking Ceramaxx
Ceramaxx French Vintage Greige
Onze collectie Ceramaxx tegels

Benieuwd naar onze collectie Ceramaxx tegels?Ceramaxx Collectie >  

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.