Offerte aanvragen ( product(en))

Neolith

Michel Oprey & Beisterveld Natuursteen en Keramiek is exclusief distributeur van Neolith in de Benelux. Bij ons kunt u de mooiste selectie keramiek in alle verschijningsvormen en toepassingen van Neolith vinden. Neolith is gesinterde steen met een aantal onovertroffen kenmerken. Een kleine greep: Het is 100% natuurlijk en bestand tegen grote-druk en gewichtsbelasting, het is bestand tegen hoge temperaturen en UV-straling maar ook tegen vorst. Het maakt Neolith geschikt voor diverse toepassingen voor zowel binnen als buiten, denk hierbij aan keukenbladen en andere interieurtoepassingen zoals trappen, wanden, gevels, deuren, kasten, tafels en uiteraard vloeren.


Neolith

Het mooie aan dit gesinterde materiaal is dat het ondanks de extreem grote afmetingen toch in een heel dunne dikte te verwerken is. Daarnaast is het verkrijgbaar in een diversiteit aan kleuren, van effen wit tot de natuursteenlooks. De unieke prints en hoge kwaliteit van Neolith zorgt ervoor dat ze in hun branche met kop en schouders boven de rest uitsteken. Door het lichte gewicht en de grote afmetingen is het bovendien een ideaal materiaal voor renovatieprojecten, omdat het direct aangebracht kan worden op het bestaande oppervlak, waardoor ook bespaard kan worden op kosten en tijd bij het verwerken van het materiaal. Verder is het makkelijk schoon te maken en hygiënisch.


Vloertegels Neolith >    Slabs Neolith >


De keuze is afhankelijk van de soort toepassing. Voor meubilair of bekledingstoepassingen binnenshuis wordt 3 mm dik aanbevolen, voor vloeren binnen 6 mm , voor buitenbekledingstoepassingen ( zoals geventileerde gevels ) 6 en 12mm. Werkbladen en aanrechtbladen kunnen verwerkt worden in zowel 6, 12 als in 20 mm.

In vrijwel alle kleuren kunnen wij ook bijpassende tegels leveren. Ze vallen op door hun ruime afmetingen: 150x150, 150x75, 75x75, 120x120, 120x60, 60x60 en 60x30 cm. In de groots opgezette en inspirerende showroom van Neolith in Amsterdam staan de specialisten klaar om u van alle gewenste informatie te voorzien.Douchebakken en wastafels

Het is ook mogelijk om douchebakken en wastafels te maken van onze Neolith platen. Dit is mogelijk in alle Neolith-kleuren. Bekijk hier de Neolith wastafels of Neolith douchebakken.Bent u een architect, projectontwikkelaar of opdrachtgever en geïnteresseerd in een samenwerking?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.Neolith Website >   
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.