Offerte aanvragen ( product(en))

Nieuwe collectie Neolith

Nieuwe collectie Neolith

 

Van puur wit tot het meest intense zwart, jij kiest de exacte sensaties en uitstraling van de persoonlijkheid, duurzaamheid en schoonheid van natuursteen. Het resultaat van Classtone is altijd uniek, in welke ruimte het ook toegepast wordt. En kies je het voor je keukenblad of badkamerblad, dan is elegantie verzekerd. Voel de kracht en het lichteffect van natuursteen


 

Alexandra - "Luxe, subtiliteit en elegantie"

Dit model is een update van het natuurlijke materiaal met de naam 'superwhite'. Het is een gemoderniseerde versie en de kleuren zijn afgezwakt tot een elegantere grijstint. Dit Neolith-model ontleent zijn naam aan een van de bekendste magnifieke historische steden van de antieke wereld: Alexandrië. Luxe, subtiliteit en elegantie – dat komt meteen in je gedachten als je dit model ziet.

Arabesque - "Ziet er exotisch, luxueus en indrukwekkend uit"

Dit model met zijn gedurfde krachtige kleuren, geïnspireerd op de patronen van Arabische kunst met hun ritmische herhaling, is een prachtig accent in iedere ruimte. De donkere ritmische aders contrasteren met de lichte achtergrond, waardoor Arabesque een van de meest in het oog springende modellen van de collectie Neolith New Classtone Collection is. Kort gezegd: echt prachtig. De herhaalde patronen van de aders roepen de essentie op van Arabische kunst, met als resultaat een in het oog springend en boeiend oppervlak.


Calacatta Royale - "Majestueus en exotisch"

Dit nieuwe model heeft alle goede eigenschappen en de schoonheid van klassiek Italiaans marmer waar het op geïnspireerd is en het straalt klasse en schoonheid uit. De grijze adering op de lichtgekleurde achtergrond verleent een luxe uitstraling aan iedere ruimte waarin dit model geïnstalleerd wordt. Het is majestueus en exotisch. Het straalt avontuur en elegantie uit, en het is mooi én praktisch in de unieke ruimte vol leven die het creëert.
 

Calista - "Zacht en discreet"

Calista is onze interpretatie van klassiek Italiaans Serpeggiante-marmer, met zijn crème tinten en rozeachtige aders, dat in zijn originele vorm te vinden is in de steengroeves bij de zeehaven van Trani, in het zuiden van Italië. Neolith Calista, wat 'mooiste' betekent in het Grieks, heeft zacht vloeiende aders op een zachte achtergrond, waardoor dit model een gevoel van schoonheid en rust geeft. Het is elegant, relaxed en heeft een heel zachte uitstraling. De eenvoudige schoonheid van Calista hoeft geen aandacht te trekken, maar krijgt deze vanzelf op een heel eenvoudige en natuurlijke manier. Het elegante oppervlak verleent iedere ruimte waarin het gebruikt wordt een zachte en discrete rust.

Colorado Dunes - "Designafwerking die kracht en comfort uitstraalt"

Colorado Dunes van Neolith volgt de trend van beige- en aardetinten, die we nu zo veel zien in de wereld van de mode en woninginrichting. Gecreëerd met de grootste duinen van Noord-Amerika, de beroemde Colorado Dunes, als inspiratiebron. Colorado Dunes is een combinatie van de eeuwige robuustheid van de Rocky Mountains en de aantrekkelijke en uitnodigende zachtheid van deze grote zandduinen in Colorado. Designafwerking die kracht en comfort uitstraalt. Sterk, goed in staat om de tand des tijds te doorstaan, in combinatie met een zachte visuele aantrekkingskracht die zorgt voor een warme sfeer, en dus ook voor een comfortabele en aangename ruimte.


Niagara - "Donker, krachtig en romantisch"

Een model dat helemaal past in de trend van gebruik van marmer in luxe afwerkingen en de essentie van elegantie en vloeiende beweging weerspiegelt. Zoals de machtige Niagara, de rivier en watervallen op de grens van de Verenigde Staten en Canada, straalt het met zijn donkere kleur kracht en romantiek uit. De basis is gitzwart, en over het oppervlak lopen vloeiende, glinsterende witte aders, die het beeld oproepen van de krachtige beweging van water.
 

San Simone - "Textuur, kleur en uniciteit"

Model met elegante finish en design, geïnspireerd op het wereldberoemde San Simone-marmer uit Brazilië. San Simone van Neolith is een model met klassieke warme tinten en diepe gevarieerde adering die textuur en kleur toevoegt. Dat zorgt voor een uniciteit die alleen te verkrijgen is met dit gesinterd steen van Neolith. Het elegante model San Simone speelt in op de huidige trend van gebruik van marmer in de luxesector, met een twist die klasse uitstraalt als geen ander oppervlak in de markt.

Whitehaven - "Wild en onvoorspelbaar"

Whitehaven van Neolith heeft alle voordelen en de schoonheid van het Italiaanse klassieke marmer waar het op geïnspireerd is en straalt klasse en schoonheid uit. De grijze adering op de lichtgekleurde achtergrond verleent een luxe uitstraling aan iedere ruimte waarin dit model geïnstalleerd wordt. Whitehaven van Neolith is absoluut majestueus en exotisch. Het straalt avontuur en elegantie uit, het is mooi om te zien én het is praktisch in de unieke ruimte vol leven die het creëert.
Laat u inspireren..


NUB Amsterdam is de nieuwste aanwinst in de NUB-serie, met reeds geopende vestigingen in de belangrijkste Europese grote steden zoals Madrid, Londen, Milaan en Düsseldorf.

Met het uitwerken van een creatief concept voor de nieuwe ruimte als doel, wilde de ontwerper het enorme esthetische potentieel van het oppervlak laten zien, met onder meer talrijke toepassingen van het materiaal die nog nooit eerder in een showroom tentoongesteld waren.

 

"De beste manier om het potentieel van een materiaal echt te begrijpen, is als je het kunt bekijken in mooie ruimtes met realistische ontwerpen. We willen laten zien hoe het publiek de oppervlakken echt kan toepassen in allerlei concrete settings. Onze urban boutiques zijn meer dan toonzalen. We hebben de locaties zorgvuldig uitgezocht en daarbij hebben we gekozen voor bruisende internationale stadscentra, waar allerlei mensen van allerlei pluimage binnen kunnen lopen en genieten."

Mar Esteve, Neolith® Marketing Director.Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.