Offerte aanvragen ( product(en))

Winckelmans

 

Michel Oprey & Beisterveld Natuursteen en Keramiek is exclusief distributeur van Winckelmans in Nederland. In onze showrooms in Echt en Vianen kunt u de mooiste luxe wand- en vloerdecoratie van Winckelmans bekijken. De tegels van Winckelmans kom je werkelijk overal tegen. Combineer de verschillende kleuren en maak de mooiste motieven. De uitmuntende kwaliteit en het prachtige design maken de tegels van Winckelmans een favoriet van architecten en ontwerpers over de hele wereld. Niet alleen in openbare gebouwen kom je de tegels van Winckelmans tegen. Ze komen ook perfect tot hun recht in een privéwoning waar ze gebruikt worden in de woonkamer, hal of als badkamertegel, douchetegel of keukentegel. De dubbelhard gebakken tegels van Winckelmans worden beoordeeld boven de aanbevolen professionele normen voor sterkte, vorstbestendigheid, waterabsorptie en slijtvaste eigenschappen. Hierdoor zijn ze ideaal voor binnen- en buitengebruik.


Winckelmans collectie >
Keramische tegels met een geschiedenis

Winckelmans is in 1867 in Noord-Frankrijk opgericht door Théophile Winckelmans. Van oorsprong was Winckelmans gespecialiseerd in aardewerk. In 1894 zijn ze gestart met het produceren van Winckelmans tegels. De tegels zijn onverwoestbaar, door en door gekleurd en onderhoudsarm. Sindsdien zijn er constant meer kleuren en maatvoeringen bijgekomen.Winckelmans, een begrip in tegels

De mogelijkheden van de Winckelmans tegels zijn eindeloos. Dankzij de variatie aan vormen en kleuren kun je er eenvoudige maar ook zeer complexe patronen mee samenstellen. De wijze waarop de motieven ontworpen zijn daagt uit tot creativiteit. Naast de gekleurde variant is er ook nog een prachtige lijn aan gedecoreerde tegels die met elkaar gecombineerd kunnen worden. De tegels van Winckelmans zijn door-en-door gekleurd en hebben dus een zeer lange levensduur. Doordat ze gebakken worden bij een temperatuur van bijna 1200 graden Celsius zijn ze robuust, hitte-, vorst- en vlekbestendig en kunnen ze eenvoudig schoongemaakt worden en zijn ze geschikt voor intensief gebruik. De tegels lenen zich voor ontzettend veel toepassingen, zowel in huis als buiten.
Drie onderscheidende motieven:


   Klassieke patronen: Dit zijn doorgaans meer sierlijke en decoratieve illustraties die zich goed lenen voor een meer klassieke inrichting. De vormen zijn natuurlijk en gedetailleerd met elegante lijnen.

   Uniforme kleur: Door kleuren af te wisselen ontstaat er het bekende schaakbordpatroon. Egaal gekleurde wanden zijn uiteraard ook mogelijk.

   Moderne patronen: Hier zijn de invloeden vanuit het kubisme en minimalisme duidelijk zichtbaar. Strakke, moderne lijnen die door zich door de geometrische vormen lenen voor bijzondere patronen op grotere wanden of vloeren.
De tegels van Winckelmans zijn leverbaar van 2 x 2 cm tot 20 x 20 cm en alle maten daartussen. Ook zijn de tegels verkrijgbaar in allerlei vormen waaronder vierkant, rechthoekig, hexagon, octagon, driehoeken, circels, kruizen en diamantvorm. Alles in 32 uni kleuren en 15 gespikkelde en gemengde kleurencombinaties waarmee je de oneindig veel patronen en voorstellingen kunt maken. De patronen en de mozaïeken worden gemonteerd op matjes of netjes van ca 30×30 cm.Bekijk de Winckelmans tegels in een van onze showrooms

Benieuwd naar ons Winckelmans assortiment? Michel Oprey & Beisterveld is exclusief leverancier voor de Nederlandse markt. Wij geloven dat tegels een bepaald gevoel teweegbrengen. Is dit gevoel online mogelijk? Misschien, maar in onze showrooms kunnen wij dit gevoel 100% overbrengen. Om deze reden verwelkomen wij u graag om samen met onze adviseurs te kijken naar de mogelijkheden. Wij kunnen u hier van adviezen voorzien, maar beter nog, bij ons kunt u de kleuren zelf vergelijken, de tegels voelen en de verschillende afmetingen bekijken.


Winckelmans catalogus
Bent u een architect, projectontwikkelaar of opdrachtgever en geïnteresseerd in een samenwerking? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.


Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.