Offerte aanvragen ( product(en))

Badkamertegels

Badkamertegels

 

Iedere badkamer is uniek en kan naar eigen stijl worden ingericht. De keuze die misschien wel het meeste invloed gaat hebben op het uiterlijk van een badkamer is de keuze voor badkamertegels. De grootte, de kleur, het motief, de afwerking en combinatie met andere elementen zijn daarin allesbepalend. Michel Oprey & Beisterveld heeft een uitgebreid assortiment waaruit gekozen kan worden. Niet alleen een exclusiviteit in stijl staat bij ons hoog in het vaandel, kwaliteit is net zo belangrijk.

Natuursteen of keramiek in uw badkamer?

Zowel voor badkamertegels van natuursteen als keramiek kunt u bij Michel Oprey & Beisterveld terecht. Beide soorten hebben echter andere kenmerken die de tegel maken.

Keramische tegels worden gemaakt van zand en klei en hebben weinig onderhoud nodig. Mede door technologische ontwikkelingen is er steeds meer mogelijk in het ontwerpen van deze tegels en zijn er eindeloos veel stijlen beschikbaar voor uw badkamer, denk bijvoorbeeld aan een betonlook, marmerlook of visgraatmotieven.

Natuursteen tegels worden, zoals de naam al doet vermoeden, gevormd in de natuur. Daardoor is iedere tegel uniek en niet te kopiëren. Keramische tegels kunnen daarentegen exact worden gekopiëerd. Dat maakt natuursteen tegels echter. Met de juiste aandacht gaan deze tegels ook jarenlang mee.


Aandachtspunten voor badkamertegels

De ideale badkamertegel kiezen alleen kan al een hele klus zijn. Bij het proces om deze keuze te maken zijn er wel een aantal onderdelen waar u rekening mee kunt houden en de keuze iets makkelijker kan maken. De specialisten van Michel Oprey & Beisterveld staan ook altijd voor u klaar om advies op maat te bieden. Wanneer u een badkamertegel wilt gaan kiezen zijn de volgende punten belangrijk om mee te nemen uw overweging.

  • Waar komen de badkamertegels?
    Niet iedere tegel is even geschikt om zomaar overal te plaatsen. Dat de tegels in uw badkamer komen is duidelijk, maar zelfs in de badkamer zelf zijn er verschillende plaatsen. Wandtegels zijn bijvoorbeeld niet altijd hetzelfde als vloertegels. Er kan gekozen worden voor verschillende accenten op de wand en vloer.
  • Hoeveel tegels heeft u nodig?
    Te veel tegels is natuurlijk zonde van uw geld maar te weinig kan ook voor moeilijkheden zorgen. Daar adviseren wij u graag in. Ook kan een tegellegger vaak goed inschatten wat een juist aantal is.
  • Eigenschappen van de tegel
    Aangezien tegels vochtig zullen worden in uw badkamer is het fijn als deze niet enorm glad gaan worden. Iedere tegel heeft een andere stroefheid. Sommige tegels zijn fijner om in uw badkamer te plaatsen dan andere. Ook moet er soms rekening gehouden worden met de manier van plaatsen.

 

Badkamertegels van Michel Oprey & Beisterveld

Zoals eerder vermeld helpen wij u graag bij het adviseren van de juiste tegel voor uw badkamer. Michel Oprey & Beisterveld heeft een team van specialisten voor u klaar staan die u graag verder helpen. Iedere tegel heeft zijn eigen unieke eigenschappen waardoor het een uitdaging kan zijn om de juiste tegel te kiezen.

U kunt zich ook laten inspireren bij Michel Oprey & Beisterveld in de mooiste showroom van de Benelux en een vrijblijvend adviesgesprek plannen. Wij selecteren de partners bij u in de buurt die de badkamertegels komen bezorgen en plaatsen, zodat u alleen maar hoeft te genieten!

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.