Offerte aanvragen ( product(en))

Neolith Urban Boutique, AmsterdamIn Amsterdam hebben wij onlangs de Neolith Urban Boutique geopend. Dit is een nieuw ontwikkelde concept-store die de klantervaring centraal stelt en de traditionele showroom opnieuw vorm wil geven om deze te veranderen in een tot de verbeelding sprekende expositieruimte.

De beste manier om het potentieel van een materiaal echt te begrijpen, is als je het kunt bekijken in mooie ruimtes met realistische ontwerpen. We willen laten zien hoe het publiek de oppervlakken echt kan toepassen in allerlei concrete settings.

Adresgegevens, Openingstijden en Evenementen

Adresgegevens:

Amstel 135, Amsterdam

2de verdieping

Nederland

+31(0)6 28 52 66 76

tamara.vanhest@mo-b.nl

www.neolith.nl

www.mo-b.nl/showrooms/amsterdam

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag: 10:00 - 17:30

Zaterdag: 10:00 - 17:00

Zondag: Gesloten

 

Bij voorkeur op afspraak!
U kunt een afspraak plannen via
06 2852 6676 of tamara.vanhest@mo-b.nl

Evenementen:

15 januari 2020:

HMC Rotterdam

Aanmelden voor een event >Laat u inspireren..


NUB Amsterdam is de nieuwste aanwinst in de NUB-serie, met reeds geopende vestigingen in de belangrijkste Europese grote steden zoals Madrid, Londen, Milaan en Düsseldorf.

Met het uitwerken van een creatief concept voor de nieuwe ruimte als doel, wilde de ontwerper het enorme esthetische potentieel van het oppervlak laten zien, met onder meer talrijke toepassingen van het materiaal die nog nooit eerder in een showroom tentoongesteld waren.

 

"De beste manier om het potentieel van een materiaal echt te begrijpen, is als je het kunt bekijken in mooie ruimtes met realistische ontwerpen. We willen laten zien hoe het publiek de oppervlakken echt kan toepassen in allerlei concrete settings. Onze urban boutiques zijn meer dan toonzalen. We hebben de locaties zorgvuldig uitgezocht en daarbij hebben we gekozen voor bruisende internationale stadscentra, waar allerlei mensen van allerlei pluimage binnen kunnen lopen en genieten."

Mar Esteve, Neolith® Marketing Director.Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.