Offerte aanvragen ( product(en))

Maatregelen coronavirus

Maatregelen coronavirus

Nieuws

19/03/2020 02:51 | tags: nieuws, blog

In verband met het coronavirus nemen wij als Michel Oprey & Beisterveld maatregelen om verdere verspreiding te beperken en de veiligheid van u en onze werknemers te waarborgen. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM.

Daarnaast hanteren wij de volgende maatregelen:


-Wij zijn open voor leveringen en afhalingen. Bij levering geldt dat onze chauffeurs moeten kunnen lossen in correcte sanitaire omstandigheden.

-Gezien er in Europa in verschillende landen ook verschillende maatregelingen worden getroffen en er wijd verspreid diverse bedrijven gesloten zijn, is de logistieke planning erg lastig. Hierdoor kan het voorkomen dat goederen later dan de normale leveringstermijn worden afgeleverd. Wij vragen daarom voor uw geduld en begrip.Bij een bezoek aan een van onze showrooms hanteren wij strikte regels:


-Er worden maximaal 8 personen toegelaten in de showroom. De overige bezoekers wachten buiten tot zij naar binnen kunnen.

-Houd afstand van personeel en andere bezoekers, minimaal 1,5 meter.

-Maak gebruik van de desinfecterende handgel dispensers bij binnenkomst.

-Heb je klachten of voel je je ziek? Blijf dan thuis! Wij verwelkomen u graag op een ander moment.Heb je vragen over onze openingstijden en mogelijke beperkingen bij het bezoeken van een van onze showrooms, bel dan + 31 (0)475–417000.


Nog vragen over het coronavirus? De overheid geeft regelmatig de meest actuele en betrouwbare informatie over het coronavirus op www.rivm.nl.

Maatregelen coronavirus

Meer nieuws

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.