Offerte aanvragen ( product(en))

Afscheid Jos Simons bij Michel Oprey & Beisterveld

Afscheid Jos Simons bij Michel Oprey & Beisterveld

Nieuws

05/10/2021 10:58 | tags: nieuws, blog

Na een dienstverband van 33 jaar heeft Jos Simons besloten te stoppen als algemeen directeur van Michel Oprey & Beisterveld.

Jos heeft een enorme historie en staat van dienst bij Oprey. Hij is ‘opgeleid’ door oud-eigenaar en oprichter Michel Oprey. In de loop van de jaren heeft Jos de fijne kneepjes van het natuursteenvak van Michel zelf geleerd.

De afgelopen 21 jaar is Jos algemeen directeur geweest. In deze periode is Oprey enorm gegroeid. De overnames van onder andere Beisterveld (2005), Pelt & Hooykaas (2013) en Natuursteen Holland (2014) hebben hierin een positieve rol gespeeld. Verder zijn in die periode de oorspronkelijke MO-B-activiteiten fors gegroeid.

Ook in de transitie van natuursteen naar keramiek heeft Jos een zeer belangrijke rol gespeeld voor MO-B. Jos heeft er samen met alle medewerkers voor gezorgd dat het heel goed gaat met MO-B, waarbij 2021 opnieuw een ‘recordjaar’ zal gaan worden. Michel Oprey & Beisterveld ziet de toekomst met veel vertrouwen tegemoet.

Het MO-B-personeel en de familie Vermeulen zijn Jos zeer erkentelijk voor zijn inzet en enorme betrokkenheid bij MO-B en bij de mensen die Oprey maken. Wij wensen hem heel veel geluk en succes in de toekomst.

Afscheid Jos Simons bij Michel Oprey & Beisterveld

Meer nieuws

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.