Offerte aanvragen ( product(en))

Goed nieuws! Onze showrooms mogen weer open.

Goed nieuws! Onze showrooms mogen weer open.

Nieuws

24/02/2021 10:00 | tags: nieuws, blog

Door de versoepelingen van de coronamaatregelen mogen wij vanaf 3 maart weer bezoekers in onze showrooms en showtuinen ontvangen. Dit betekent dus dat wij naast u als vakhandel, ook weer uw (particuliere) klanten mogen ontvangen. U bent dus allen meer dan welkom!


Voorwaarden bezoek showrooms en showtuinen


Een showroombezoek kan vanaf 3 maart enkel op afspraak en zijn er een aantal richtlijnen en voorwaarden waaraan wij ons dienen te houden. Deze lichten wij hieronder graag toe.

- Per bezoek bent u met maximaal 2 personen welkom. Kinderen vanaf 12 jaar tellen ook als een klant en mogen dus niet met twee ouders mee naar binnen.

- Er dient minimaal 4 uur voor het bezoek telefonisch gereserveerd te worden (Let op! De wachttijden lopen op dit moment al behoorlijk op).

- Voor een bezoek aan onze showtuin waarbij geen advies nodig is, is er geen wachttijd. Hiervoor dient u wel uiterlijk 4 uur van tevoren een afspraak maken.

- Daarnaast gelden natuurlijk ook de algemene regels van het RIVM, draag dus een mondkapje en houd afstand wanneer u een van onze showrooms bezoekt.

Ons showroom personeel staat klaar om u weer te voorzien van inspiratie en een passend advies. Wij kijken uit naar uw bezoek!

Goed nieuws! Onze showrooms mogen weer open.

Meer nieuws

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.